Gabriela Cristea a vrut să le arate tuturor rochița de Revelion, dar fanii i-au sărit în cap. Ce s-a văzut în imagine

Gabriela Cristea a vrut să le arate tuturor rochița de Revelion, dar fanii i-au sărit în cap după ce s-a fotografiat și a postat poza pe rețelele de socializare. relateaza playtech.ro

O admiratoare i-a transmis că pantofii nu se potrivesc cu rochia, în timp ce altcineva i-a recomandat să poarte sutien. Prezentatoarea TV nu s-a supărat și le-a răspuns celor care au criticat-o.

Gabriela Cristea, criticată de fani după ce s-a fotografiat într-o rochie verde

Vedeta postului de televiziune Antena Stars și-a achiziționat o rochie nouă pe care are de gând să o poarte în seara de Revelion.

Gabriela, Cristea s-a fotografiat și a postat poza pe contul personal e Facebook, alături de mesajul: „Încă nu m-am decis ce culoare voi purta în noaptea de Revelion, dar rochia asta este o opțiune serioasă. Verdele smarald mă face să fiu încrezătoare și luminoasă.”

O admiratoare i-a transmis că pantofii nu se potrivesc cu rochia. „Nu acești pantofi”, a fost mesajul acesteia.

Foto: Facebook Gabriela Cristea

„E prima dată când încalț pantofii ăștia. Sunt noi nouți. Am mai multe perechi de stileto negri, ăștia sunt din piele normală”, i-a răspuns Gabriela Cristea.

O altă utilizatoare de Facebook i-a recomandat să poarte sutien, dar vedeta nu s-a mai obosit să îi răspundă. Cei mai mulți fani au fost, totuși, de părere că Gabriela arată superb în această ținută.

„Ești superbă… eu o am în altă culoare… și o voi asorta cu niște pantofi aproape identici cu ai tăi… ești superbă iar aceasta este una din culorile toamnei… poart-o cu plăcere”, i-a scris o admiratoare, în timp ce altcineva a comentat: „Gusturile nu se discută! Fiecare poarta ceea ce-i place! Nu poți avea o ținută pe gustul tuturor. Cârcotași sunt la tot pasul.”

Citeste si:

DISTRIBUIE PE: