Fuego, în vizită la “profa Isoscel”. Imaginea care a emoționat întreaga Românie. Tamara Buciuceanu Botez a împlinit 90 de ani. Cum a găsit-o artistul?

Tamara Buciuceanu Botez a împlinit 90 de ani și a fost sărbătorită de familie și de prieteni.

Tamara Buciuceanu Botez a împlinit ieri 90 de ani și a fost sărbătorită de familie și de prieteni. Printre cei care au vizitat-o s-a numărat și Fuego, cântărețul având o relație trainică de prietenie cu marea artistă.

”Sunt tare fericit! Am ajuns ieri la doamna TAMARA BUCIUCEANU BOTEZ și i-am făcut o bucurie, stând câteva ore la povești, nedându-ne seama cum trece timpul! Telefonul a sunat permanent, iar dumneaei este împlinită că lumea nu a uitat-o,

că îi este aproape și că poate, dincolo de orice, să inspire prin imensitatea carierei sale! S-au scurs zeci de amintiri și reciproc, ne-am încărcat cu energie pozitivă.

Asta e ea – pozitivitate, bunătate, naturalețe și o luciditate cum rar ți-e dat să vezi! I-am dus tort, am ciocnit și i-am oferit, simbolic, distincția

„DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, pentru tot ce înseamnă ea în această țară pe care a marcat-o definitiv cu talentul său suprem!

Noi ne vedem de la 15.00, la TVR 2, la emisiunea pe care doamna Tamara mi-a mărturisit că nu o ratează niciodată, fiind pe placul dânsei ceea ce facem noi!

Mulți ani fericiți, doamnă a teatrului românesc, TAMARA BUCIUCEANU BOTEZ!”, a notat Fuego.

De asemenea, Tamara Buciuceanu Botez a fost omagiată de reprezentanții Ministerului Culturii! Iată imaginile!

DISTRIBUIE PE: