Fuego, în vizită la “profa Isoscel”. Imaginea care a emoționat întreaga Românie. Tamara Buciuceanu Botez a împlinit 90 de ani. Cum a găsit-o artistul?

Tamara Buciuceanu Botez a împlinit 90 de ani și a fost sărbătorită de familie și de prieteni.

Tamara Buciuceanu Botez a împlinit ieri 90 de ani și a fost sărbătorită de familie și de prieteni. Printre cei care au vizitat-o s-a numărat și Fuego, cântărețul având o relație trainică de prietenie cu marea artistă.

”Sunt tare fericit! Am ajuns ieri la doamna TAMARA BUCIUCEANU BOTEZ și i-am făcut o bucurie, stând câteva ore la povești, nedându-ne seama cum trece timpul! Telefonul a sunat permanent, iar dumneaei este împlinită că lumea nu a uitat-o,

că îi este aproape și că poate, dincolo de orice, să inspire prin imensitatea carierei sale! S-au scurs zeci de amintiri și reciproc, ne-am încărcat cu energie pozitivă.

Asta e ea – pozitivitate, bunătate, naturalețe și o luciditate cum rar ți-e dat să vezi! I-am dus tort, am ciocnit și i-am oferit, simbolic, distincția

„DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, pentru tot ce înseamnă ea în această țară pe care a marcat-o definitiv cu talentul său suprem!

Noi ne vedem de la 15.00, la TVR 2, la emisiunea pe care doamna Tamara mi-a mărturisit că nu o ratează niciodată, fiind pe placul dânsei ceea ce facem noi!

Mulți ani fericiți, doamnă a teatrului românesc, TAMARA BUCIUCEANU BOTEZ!”, a notat Fuego.

De asemenea, Tamara Buciuceanu Botez a fost omagiată de reprezentanții Ministerului Culturii! Iată imaginile!

DISTRIBUIE ARTICOLUL
Loading...

Avram

Fondator la ytb.ro din anul 2018, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.