Fosta soție a lui Mihai de la Akcent, despre divorțul care a șocat showbizul: „Am păstrat intactă iubirea!” / Reacţia copiilor o sperie, însă!

După 14 ani de iubire şi 10 de căsătorie, Laura şi Mihai Gruia au decis să divorţeze, despărţirea lor venind ca un şoc pentru apropiaţi şi fani, mai cu seamă că dădeau impresia unei familii fericite, fără probleme.

A trecut jumătate de an de la divorţ şi fosta soţie a lui Mihai de la Akcent este împăcată cu decizia pe care au luat-o şi că fetele lor cresc într-un mediu sănătos, chiar dacă părinţii nu mai sunt împreună.

Timp de 10 ani, Laura şi Mihai păreau familia perfectă, una ca-n filmele romantice, în care totul merge şnur. Frumoşi, fericiţi, tineri şi cu două fetiţe superbe. Erau invidiaţi de fani şi de cei care îi cunoşteau, aşa că a părut o glumă proastă vestea că divorţează.

Au trecut câteva luni de atunci şi Laura asigură pe toată lumea că nu este un război între ei, ba dimpotrivă. Au o relaţie civilizată şi îşi cresc împreună fetele.

„Mă bucur că am căzut de comun de acord și că am realizat amândoi că așa e cel mai bine pentru toată lumea. Așa am reușit să păstrăm intacte iubirea, armonia și tot ce am construit împreună. (…)

Copiii îi creștem împreună, ne sfătuim zi de zi. Ne cerem sfaturi, ne ținem la curent reciproc. Mie mi se pare că am… Mi se pare un divorț frumos, ideal. Suntem norocoși din punctul ăsta de vedere. (…)

Nu ieșim zilnic la cafele și ne povestim lucruri intime, nu. Între noi sentimentele sunt închise și pot apărea (n.r. probleme când își refac viața) dacă unul dintre parteneri nu a trecut

peste sentimentele de iubire. Singura noastră temere a fost vis-a-vis de copii și cum îi va afecta’, a explicat Laura, la o emisiune TV.

Mihai Gruia s-a căsătorit cu Laura în anul 2008, iar în 2014, deveneau părinții unei fetițe pe nume Natalia. Câteva luni mai târziu,

au adoptat-o pe Ana, în vârstă de doi ani atunci. La botez, nași le-au Andra şi Cătălin Măruţă.

DISTRIBUIE PE: