Florin Salam are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă cântărețul

Noptea trecută, Florin Salam a ajuns la spital. Familia artistului a trecut prin momente foarte tensionate, deoarece starea de sănătate a cântărețului, s-a agravat.

Artistul se află internat la secția de boli infecțioase a unui spital din Capitală, fiindcă a fost confirmat cu COVID-19.

Florin Salam are COVID-19

În noaptea de miercuri spre joi, artistul a mers de urgență la spital. Din nefericire, Florin a fost confirmat cu COVID-19, iar ulterior, a fost internat. Manelistul se află la un spital de boli infecțioase din București.

Starea de sănătate a lui Florin nu este una bună și de aceea nu se simte bine, având probleme respiratorii. În toate aceste momente dificile, soția artistului, Roxana Dobre, i-a fost alături. Femeia le-a spus medicilor că Florin se simte foarte rău, după ce a acuzat probleme respiratorii. Se pare că problemele de sănătate ale artistului, s-au agravat miercuri.

Familia Salam, greu încercată de virusul SARS-CoV-2

La spital, cântărețul a fost testat pentru COVID-19, iar testul a avut rezultat pozitiv. Din cauza faptului că problemele respiratorii ale lui Florin Salam s-au agravat, doctorii au decis să îl treacă pe tratament cu oxigen. În continuare, artistul are nevoie de îngrijiri medicale, deoarece starea lui de sănătate, nu s-a îmbunătățit.

Cei din familia lui Florin sunt îngrijorați de situație, sperând ca problemele să nu se agraveze. Familia Salam a mai avut antecedente nefericite din cauza acestui virus, deoarece fratele artistului, Nelu Stoian, a murit din cauza infecției cu COVID-19. De asemenea, Florin Salam s-a mai confruntat cu o infecție cu acest virus, în anul 2021, când a fost internat și la acea vreme. În acea perioadă, artistul s-a retras din spațiul public.

„ Nu sunt nici în măsură, nici în starea necesară de a vorbi despre asta, vă rog să mă credeți. Tot ce știu e că nu bine deloc!”, a mărturisit la acea vreme, impresarul lui, Dan Bursuc.

Maria, fiica lui Florin Salam, s-a lansat în muzică

Florin Salam are două fete, de care este mândru, deoarece îi calcă pe urme. Betty Vișănescu, fiica cea mare a artistului, și-a început cariera muzicală, în urmă cu ceva vreme. Acum, a venit și rândul Mariei, fetița cea mică a cântărețului, din actuala relație, cu Roxana Dobre. Micuța, alături de alți copii, au postat un videoclip pe Youtube, în care cântă o manea. Mai mult, în videoclip apare și Florin Salam. Melodia s-a viralizat rapid, reușind să strângă peste 3 milioane de vizualizări.

DISTRIBUIE PE: