Florin Calinescu si-a dat demisia de la Pro TV

Florin Călinescu a anuntat ca va parasi Pro TV, deoarece isi doreste o cariera politica. Decizia poate parea surprinzatoare, dar actorul a avut repetate luari de pozitie in privinta politicienilor aflati la conducerea Romaniei.

Florin Călinescu a făcut parte din juriul de la ‘Românii au talent’, iar colaborarea cu postul a incetat in urma cu o luna. Actorul a dorit sa dezminta zvonurile care anuntau ca Pro TV a incheiat contractul.

„Nu am fost dat afară de niciun PRO TV. Eu i-am anunțat că mă îndrept spre politică. E evident că în urma acestei decizii, nu mai pot apărea la televizor în emisiuni precum cea de la PRO TV, conform reglementărilor CNA.

Eu i-am anunțat pe cei de la PRO TV acum o lună, de intențiile mele, civilizat, luăm o pauză’, a declarat Florin Călinescu pentru Antena3.ro.

Actorul Florin Călinescu a anunţat pe Facebook că este preşedinte al Partidului Verde, iar formaţiunea nu va face alianţe politice.

“Nu intru în acest partid cu gândul să candidez pentru nicio funcţie publică, ci doar pentru a-i îndemna şi a-i încuraja pe cei care nu făcut politică până acum, în special pe tineri. Aş vrea ca acest partid să fie o şcoală pentru tinerii care doresc să conteze începând de astăzi pentru România”, a susţinut el.

Pro Tv cauta acum o alta vedeta cu charisma, care sa-I ia locul lui Calinescu in juriul “Romanii au talent”.

DISTRIBUIE PE: