Fiul Dianei Munteanu, Un Fotbalist Talentat: “26 De Goluri”. Cu Ce Echipă A Semnat David, Care Este Copia Fidelă A Tatălui Său, Claudiu Niculescu

Așchia nu sare departe de trunchi nu e doar un banal proverb. În familia Dianei Munteanu este o realitate. Fiul ei și al fostului fotbalist Claudiu Niculescu mănâncă fotbal pe pâine și, la nici 15 ani, este legitimat la un club important. E drept, nu la Dinamo, unde tatăl lui a făcut carieră, ci la rivali.

Diana Munteanu, emoționată și fericită! Așa s-a afișat prezentatoarea TV recent, pe Instagram, chiar din vacanța petrecută în Maldive. Vedeta Antenei 1 a publicat pe InstaStory imagini noi cu fiul ei, David, care a împlinit 14 ani pe 24 iunie 2023, și care face fotbal de performanță la o echipă importantă din București.

David a semnat cu FC Rapid 1923 Juniori, U15, unde este deja om de bază. „26 de goluri”, este mesajul publicat pe pagina oficială a clubului finanțat de Dan Șucu, în dreptul pozei cu David Niculescu, care joacă cu numărul 11 pe tricou.

La o privire mai atentă, se observă însă cât de bine seamănă David cu tatăl lui, fostul internațional român Claudiu Niculescu, care a făcut carieră la Dinamo, dar și la echipa națională de fotbal a României. David a moștenit pasiunea pentru fotbal a părintelui său și se pare că și talentul.\

Fiul Dianei Munteanu, mai înalt ca mama lui
„Mă ridic pe vârfuri să îl pup. A crescut! La mulți ani frumoși și sănătoși, minune! Te iubesc infinit!”, scria Diana Munteanu în vară, când a fost ziua băiatului ei. Într-adevăr, David și-a depășit cu mult mama în înălțime și este un adolescent tare chipeș.

Diana Munteanu a împlinit vârsta de 45 de ani pe 15 decembrie și este mamă singură, după divorțul de Claudiu Niculescu, din 2014, însă se descurcă exemplar și nu s-a plâns niciodată. Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au divorțat după 7 ani de căsnicie.

Ajuns la 47 de ani, Claudiu Niculescu este în prezent antrenorul echipei CSC 1599 Șelimbăr, divizionara secundă din județul Sibiu. Claudiu Niculescu a mai fost căsătorit înainte de Diana Munteanu cu Lidia Niculescu, care i-a dăruit doi copii, pe Denis-Alexandru și pe Alexia-Rebecca.

DISTRIBUIE PE: