Fina lui Gigi Becali s-a întors la TV! Andreea Berecleanu e în al nouălea cer: „Cu cine mă laud eu?”

După doar 8 luni de când a devenit mămică pentru prima dată, Maria Iordănescu s-a întors la pupitrul știrilor sportive de la Prima TV. Fina lui Gigi Becali a fost întâmpinată de Andreea Berecleanu, colega sa.

În luna mai a anului trecut, Maria Iordănescu a devenit pentru prima dată mamă. Fiica fostului selecționer al României, Anghel Iordănescu, a născut o fetiță perfect sănătoasă, pe nume Thea. Înainte cu doar câteva luni de a naște, fina latifundiarului din Pipera s-a retras din lumina reflectoarelor, însă așteptarea a luat sfârșit.

„Aștept această revenire încă de pe vremea în care nici nu plecasem de la locul de muncă. Am plecat cu greu, mi-am luat la revedere în lacrimi de la colegi deși știam că mă voi întoarce repede.

A venit, în sfârșit, și momentul acesta pe care l-am așteptat toată perioada în care am stat acasă. Sincer, mă uităm cu jind la colegii mei la televizor așteptând momentul întoarcerii”, a declarat Maria Iordănescu în urmă cu doar câteva luni.

Maria Iordănescu s-a întors la pupitrul știrilor sportive de la Prima Tv
Se poate spune că acum Maria Iordănescu este o femeie împlinită. După 8 luni de stat în concediu de maternitate, așteptarea a luat sfârșit. Jurnalista este pregătită să revină în la pupitrul știrilor sportive. Luni, 15 ianuarie 2024, Andreea Berecleanu a fost cea care a primit-o cu brațele deschise.

„Cu cine ma laud eu acum? Cu Maria! A lipsit puțin, cât să facă cea mai frumoasă fetiță! Dar s-a întors mai fresh ca oricând! Bine ai venit, Maria Iordănescu”, a scris Andreea Berecleanu pe rețelele sociale de social media.

Maria Iordănescu recunoaște că nu crede că o să-i fie ușor să stea atât de multe ore departe de fiica ei, mai ales că nu a fost până acum atât de mult timp plecată de lângă ea. Este obișnuită să petreacă timp împreună cu fetița ei, să râdă și să se joace împreună cu ea. Proaspăta mămică speră să facă față tuturor provocărilor și să găsească un echilibru între rolul de prezentator tv și cel de mămică.

Maria Iordănescu alături de fiica ei/ sursă foto: Instagram
”Sunt deja convinsă că îmi va fi foarte greu și spun asta pentru că în momentele în care își face somnul de după-amiază și doarme câteva ore legat aștept momentul în care se va trezi ca să petrecem timp împreună, să râdem, să ne jucăm.

Nu am fost până acum mai mult de două, trei ore maxim plecată de lângă ea.

Dar o să încerc să-mi fac treaba eficient la muncă și să mă întorc la ea și să găsesc cumva un echilibru între cele două roluri. Familia Prima TV este a doua mea familie iar sediul televiziunii este a doua mea casă, așa că era momentul reîntoarcerii și simțeam nevoia să-mi continui visul și să-mi duc pasiunea mai departe”, a mai spus fina lui Gigi Becali pentru Tvman

DISTRIBUIE PE: