Filmare cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Imagini cu puternic impact emoțional Citeşte întreaga ştire: Filmare cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Imagini cu puternic impact emoțional

A apărut un filmuleț cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf când se lovesc, așa cum se observă, ambii acuzându-se reciproc de violență în plângerile făcute la Poliție. Iată imaginile, care au un puternic impact emoțional, atenție.

VIDEO Imaginile când Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se lovesc! Filmare cu puternic impact emoţional

Pe stradă, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf par să lovească unde nimeresc. Din câte se observă, își dau la față, iar Reghecampf pare că o trage pe impresară de păr și chiar o împinge, aceasta ripostând la rândul ei așa cum poate.

Imaginile au fost obținute în exclusivitate de Fanatik. Ulterior, Cancan a dat informația că filmulețul este „trunchiat” și că impresara ar fi dat presei doar partea care pare să o favorizeze pe ea, doar ea singură fiind atunci în ipostaza de victimă.

Clipul video pare într-adevăr incredibil și nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că se poate ajunge chiar atât de departe, oricât de mare ar fi „războiul” dintre cei doi soți, aflați acum în proces de divorț după o relație îndelungată, de 15 ani.

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf era băut când au început conflictul, conform Fanatik.

DISTRIBUIE PE: