Fiica Lui Busu De La Pro TV Are Iubit De La Antena 1. Chiar Bărbatul A Confirmat Relația

Natalie, fiica cea mare a lui Busu, prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV, are ca iubit un comediant celebru de la Antena 1. Bărbatul a confirmat relația în timpul unui număr de stand-up, în care a dat și unele detalii picante. Cât despre fiica cea mare a lui Busu, tânăra este pasionată de teatru și film, însă nu dorește să facă o carieră în acest domeniu.

Florin Busuioc sau Busu, așa cum îl știe o țară întreagă, are motive de mândrie. Îndrăgitul prezentator TV are o familie împlinită, care îl sprijină și îi este mereu alături. Vedeta de la Pro TV are două fiice superbe, Natalie și Catinca, cea din urmă fiind mezina familiei.

Fiica lui Busu de la Pro TV are iubit de la Antena 1
Natalie, fiica cea mare a lui Florin Busuioc, iubește cu patos. Recent s-a aflat că tânăra formează un cuplu cu un comediant celebru. Cel care a confirmat relația este chiar bărbatul, potrivit Cancan.ro. Deși nici Natalie, nici Catinca nu fac parte din showbizul românesc, au ieșit la iveală detalii despre viața amoroasă fetei mai mari, grație unui spectacol. Ei bine, fiica cea mare a lui Busu se iubește cu un bărbat celebru de la Antena 1.

Mai exact, este vorba despre Teo Ioniță, cel care a făcut parte din echipa lui Cătălin Bordea în emisiunea „România are Roast”, difuzată la Antena 1. În timpul recentului său număr de stand-up, realizat pe scena clubului The Fool (patronat de Bordea și Micutzu), Teo a mărturisit că are o relație cu Natalie Busuioc, fiica lui Florin Busuioc.

„Hai să vă zic de gagică-mea! Gagică-mea e o femeie foarte mișto. Are ce n-am avut eu niciodată. Și anume, un tată! Are un tată care o susține în tot ceea ce face. Tatăl ei e Florin Busuioc, Busu de la Meteo. Și e pe bune asta. Și se vede în tot ceea ce face. E o fată devreme acasă, instabilă ca vremea și, de fiecare dată când mă cert cu ea, plouă afară. Cred că vorbește cu tac-su: «Tată, dă-le ploaie la săraci!» Și tăticu le dă, imediat bagă ciclonul. Tot fiind cu gagică-mea, am început să dezvolt o relație și cu taică-su. Am început să fim prieteni”, a spus Teo Ioniță.

Ce spune Busu despre fiica cea mare
În prezent, Natalie, așa cum este cunoscută în mediul virtual, are 20 de ani și este foarte activă pe Instagram, acolo unde a reușit să adune o comunitate de urmăritori. Iar acum este împlinită și din punct de vedere sentimental.

În urmă cu ceva timp, Busu a vorbit despre planurile de viitor ale fiicei sale, Natalie. Prezentatorul Meteo de la Pro TV a mărturisit că tânăra are o pasiune pentru teatru și film, însă nu știe dacă va face o carieră în acest domeniu.

„A moștenit foarte mult talent, sper eu. Nu va face teatru sau actorie, nu vrea să facă asta. Fata mai mică ar vrea să facă actorie, Natalie nu vrea, dar e talentată. Cântă la pian, îi plac foarte mult și teatrul și filmul, e pasionată de lucrurile acestea, dar nu cred că va face o carieră în domeniu”, a mărturisit Busu.

DISTRIBUIE PE: