Fetița i-a scris un mesaj lui Moș Crăciun, dar ce a putut să-i ceară acestuia, te lasă fără cuvinte! I-a lăsat scris asta şi acum toată lumea râde!

Jennifer, o fetiţă de 9 ani din Canada, a decis să îi scrie lui Moş Crăciun, ca să fie convinsă că primeşte exact ce îşi doreşte.

A aşteptat până când a ieşit împreună cu mama sa afară, să se joace în zăpadă şi i-a scris lui Moş Crăciun un mesaj chiar pe stratul de omăt. Mesajul, foarte succint, a devenit viral pe internet după ce mama lui Jennifer a făcut publică cererea fetiţei.

„Lasă cadourile, ia-l pe fratele meu”, sună mesajul pe care Jennifer l-a scris Moşului, conform Mashable. E vorba, spune mama celor doi copii, despre o farsă, mama fiind cea care şi-a ajutat fiica să scrie mesajul, cu riscul de a-şi supăra fiul de 13 ani, fratele lui Jennifer.

Citeste si:

Temperaturile scad dramatic! Meteorologii au anuntat cand vor avea loc primele ninsori in Romania!

Meteorologii anunta temperaturi tot mai scazute saptamana viitoare.

Iarna aproape ca isi intra in drepturi si joi, 25 octombrie, ar putea sa avem parte de primele ninsori in Romania.

Specialistii ANM anunta o vreme cu temperaturi negative la munte, ploilapovita si ninsori. In zonele de munte, temperaturile maxime nu vor depasi 13 grade Celsius, iar minimele ajung  pana la – 2 grade Celsius.

Vantul va sulfla insa slab, iar cantitatile de apa vor fi intre 2 l/m² si 4  l/m².

Pentru sfarsitul saptamanii viitoare meteorologii anunta averse mixte de ploaie si ninsoare, iar sambata, 27 octombrie – lapovita si ninsoare.

Banat

In Banat, din data de 23 octombrie si pana la sfarsitul intervalului, maximele se vor situa sub cele climatologic specifice perioadei, in medie, in jurul valorii de 13 grade. In ceea ce priveste parcursul minimelor, acestea vor creste de la 6 – 7 grade, in medie la inceputul intervalului, spre medii in jurul a 9 grade in perioada 18 – 21 octombrie, apoi vor scadea treptat spre valori medii de 6 grade in data de 24 octombrie, dupa care regimul termic nocturn nu se va modifica semnificativ. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi ridicata in intervalul 21 – 28 octombrie.

Crisana

Din data de 20 octombrie, vremea se va raci treptat, astfel ca temperaturile maxime vor scadea de la valori medii de 22 – 23 de grade spre medii de 13 grade, in data de 24 octombrie. Ulterior acestei date si pana la sfarsitul celei de-a doua saptamani de prognoza, variatiile termice vor fi nesemnificative de la o zi la alta. Temperaturile minime vor creste de la 6 grade in medie, in primele zile ale intervalului, spre valori medii in jurul a 8 grade pana in data de 21 octombrie, dupa care vor scadea pana spre 4 grade in medie pana in 24 octombrie. Ploile isi vor face simtita prezenta mai ales in intervalul 21 – 28 octombrie.

Transilvania

In perioada 21 – 24 octombrie, temperaturile maxime diurne vor scadea treptat pana spre o medie in jurul a 12 grade, valoare ce va caracteriza intervalul 25 – 28 octombrie. Minimele vor creste de la aproximativ doua grade in medie, in prima zi a intervalului, spre medii de 6 – 7 grade, in data de 21 octombrie, apoi vor scadea pana spre 3 – 4 grade in medie, in 23 octombrie. Ulterior, pana la finalul intervalului de prognoza, variatiile temperaturilor nocturne vor fi nesemnificative, urmand a se inregistra in medie valori in jurul a doua grade Celsius. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi in crestere incepand cu data de 19 octombrie, dar mai ales in perioada 23 – 28 octombrie.

Citeste continuarea aici

DISTRIBUIE PE: