Fetiță de 8 ani bătută și umilită de către două fete din Motru, Târgu Jiu de 11 ani. Copila implora să fie lăsată în pace

Imaginile teribile filmate la Târgu Jiu, unde o fată de 13 ani a fost lovită cu bestialitate de alte patru adolescente, nu sunt singulare în județul Gorj.

Zilele trecute, alte scene violente au fost surprinse în Motru, protagoniste fiind trei minore cu vârste de 8 și 11 ani.

Agresiunea a avut loc în urmă cu câteva zile, în zona centrală a municipiului Motru
Copilă de 8 ani, bătută și umilită într-o scară de bloc din Motru. Agresoarele, două fete de 11 ani.

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, în zona centrală a municipiului Motru.
În loc să intervină, alți copii filmează, râd și se distrează. Un alt caz revoltă opinia publică din România,

după ce o copilă de 8 ani a fost filmată în timp ce este lovită și umilită de două fete mai mari.

Scenele violente au avut loc în zona centrală a municipiului Motru, în scara de bloc, dar și în fața imobilului în care locuiește micuța.

În înregistrare, copila de 8 ani se aude plângând în timp ce este lovită și umilită de alte două minore.

“Lasă-mă în pace! Lasă-mă!”, se aude implorând fetița.

În loc să intervină, alți copii filmează, râd și se distrează.

“Se întâmpla la Motru! Unde dam de aceiași părinți iresponsabili și de aceiași copii bătuți in cap! Da, sa va înoate părinții cu tot cu voi câțiva ani “la apa mare”, sa se sature de așa

copii fără viitor pe care ii ”cresc din greu“ . Sper sa primiți ce meritați!”, este mesajul care însoțește înregistrarea postată pe rețelele de socializare.

“Având un vedere imaginile de mai sus, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cele trei minore au fost identificate că având 8, respectiv 11 ani, toate din Motru, incidentul fiind petrecut in data de 12.09.2020.

Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru”, a anunțat IPJ Gorj într-un comunicat. scrie infamilie.tv

DISTRIBUIE PE: