Fata a intrat in apartamentul unor barbati, dupa 10 minute a iesit, iar dupa 3 luni s-a stins din viata. la inmormantare, mama sa a promis ca va face dreptate. ce s-a intamplat acum

Fata a intrat in apartamentul unor barbati, dupa 10 minute a iesit, iar dupa 3 luni s-a stins din viata. la inmormantare, mama sa a promis ca va face dreptate. ce s-a intamplat acum

Un barbat din Marea Britanie a fost condamnat la noua ani de inchisoare, dupa ce si-a violat fiica.

Tanara s-a sinucis din cauza traumei suferite, insa a reusit sa-si trimita tatal in spatele gratiilor cu declaratia pe care a dat-o inainte sa-si puna capat zilelor.

Jamie-Leigh Craig a fost violata in urma cu doi ani, chiar de tatal ei. Tanara de 19 ani a fost fortata de acesta sa intretina relatii sexuale, in apartamentul lui, unde se mai aflau cativa prieteni ai barbatului.

Atacul a durat aproximativ zece minute, insa Jamie a spus ca pentru ea a fost o vesnicie, relateaza Daily Mirror.

Dupa viol, Jamie i-a povestit mamei ei ce s-a intamplat. Mai mult, ea a mers la politie, unde a depus o plangere impotriva tatalui ei.

Trei luni mai tarziu, tanara a decis sa-si puna capat zilelor, din cauza traumei suferite. Acum, ei i s-a facut dreptate. Tatal ei a fost condamnat la inchisoare.

Un judecator a anuntat sentinta in acest caz, iar declaratia data de tanara inainte sa moara a fost cea care l-a trimis pe acesta in spatele gratiilor.

“Esti condamnat pentru violarea fiicei tale. Faptul ca un tatal poate sa-si atace fiica in asemenea mod este de neimaginat”, a declarat judecatorul.

Sentinta a facut-o pe mama tinerei sa planga. Ea a povestit ca i-a promis fiicei sale, la inmormantarea acesteia, ca va face dreptate pentru ea.

DISTRIBUIE ARTICOLUL
Loading...

Avram

Fondator la ytb.ro din anul 2018, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.