Crucea Roșie România și Selly i-au bucurat înainte de Crăciun pe copii și tinerii din Lupeni

Crucea Roșie Română a pus bazele a patru centre de zi – numite centre E.G.A.L. în zone unde există probleme deosebite și familii defavorizate cu copii:

Babadag, Botoșani, Craiova și Lupeni. Centrul de zi E.G.A.L. înseamnă: „Educație, Generozitate, Abilități și Libertate pentru copiii care au nevoie de șanse egale la o viață normală”, după cum s-a spus la momentul înființării. scrie zvj.ro

În fiecare astfel de centru de zi există câte 50 de beneficiari. Vorbim de copii, tineri și părinții acestora, oameni care sunt incluși, zilnic, într-un program integrat de dezvoltare, desfășurat cu sprijinul voluntarilor. Așa se întâmplă și la centrul de zi din Lupeni.

La finalul săptămânii trecute, cei ce beneficiază de acest centru de zi lupenean, alături de voluntarii de la Crucea Roșie Lupeni, au avut o minunată surpriză: alături de primarul Lupeniului, Lucian Resmeriță, l-au putut vedea și sta de vorbă cu Selly, un tânăr cunoscut din țară mai cu seamă din mediul on-line, cel care deține și o fundație prin care face numeroase fapte bune pentru cei care au nevoie de sprijin.

Firește că cei de la E.G.A.L. au primit cu această ocazie și cadouri, în general obiecte de care aveau atâta nevoie, dar și dulciuri, fiindcă tot vine Crăciunul și Moș Crăciun. Câteva informații de la această întâlnire ne-a transmis chiar primarul Lucian Resmeriță, care, totodată a și mulțumit public pentru acest gest al celor de la Fundația Selly și Crucea Roșie România:

„Beneficiarii noștri au avut surpriza de a-l întâlni pe Selly! Fundația Selly, în parteneriat cu Crucea Roșie Română, au donat astăzi rucsaci, bocanci, hanorace, tricouri și dulciuri pentru toți copii Centrului nostru. Mulțumim Selly ! Mulțumim Crucea Roșie Română – Sediul Central! A fost o zi minunată!”.

SURSA FOTO: Studio OneB
Studio OneB
SURSA FOTO: Studio OneB
SURSA FOTO: Studio OneB
SURSA FOTO: Studio OneB
SURSA FOTO: Studio OneB
DISTRIBUIE PE: