EXCLUSIV. Gestul făcut de familia Iorgulescu în ziua înmormântării lui Dany Vicol. Fosta lui soție a rupt tăcerea

Fosta soție a lui Dany Vicol a acceptat să vorbească în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, despre drama provocată de Gino Iorgulescu la sfârșitul săptămânii trecute.

Femeia care i-a dăruit tânărului o fetiță a dezvăluit ce gest a făcut familia Iorgulescu în ziua înmormântării fostului soț.

Gestul făcut de familia Iorgulescu în ziua înmormântării lui Dany Vicol

Fosta soție a lui Dany Vicol este foarte afectată de moartea fulgerătoare a acestuia și a declarat că nici ea și nici fiica sa nu au mers ieri la înmormântare.

Mai mult, femeia a povestit că fetița de șapte anișori nu știe că tatăl ei nu mai există pe această lume.

În cadrul interviului, tânăra a mai dezvăluit că a cerut ajutorul unui psiholog ca să afle cum poate să îi spună copilei că nu se va mai întâlni niciodată cu tatăl său.

Ea susține că familia Iorgulescu nu a trimis nicio coroană pentru Dany Vicol și nu s-au oferit să ajute cu bani la înmormântare.

“N-am putut să merg la înmormântare, am stat acasă cu fetița, ea nu știe că tatăl ei a murit. Au mers doar părinții mei acolo…

Din câte știu, din câte mi s-a spus, familia Iorgulescu nu a trimis nicio coroană cu flori, nu au ajutat cu nimic la înmormântare”, a mărturisit fosta soție a lui Dany Vicol în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, care a transmis LIVE ieri înmormântarea tânărului de 24 de ani.

“Copilul meu a lăsat o fetiţă de 7 ani şi un băieţel de 4 luni. Fetiţei nu i-am zis că tatăl ei a murit. Am dus-o la bunicii ceilalţi. Nici la ora actuală nu ştie că tatăl ei e mort.

Întâi, să-l ducem pe el la locul lui şi apoi vedem cum facem. Am fost şi la psiholog să întrebăm şi au zis că nu e bine să o aducem aici. Sa o ducem într-un parc, sa-i explicam că tati a plecat la Doamne Doamne”, a povestit mama lui Dany Vicol, relatează adevarul.ro.

DISTRIBUIE PE: