EXCLUSIV. ASASINUL GHEORGHE DINCĂ A MĂRTURISIT CE A FĂCUT CU CADAVRELE FETELOR

În timpul declarațiilor sincere făcute în fața anchetatorilor, asasinul Gheorghe Dincă a mărturisit ce a făcut, de fapt, cu cadavrele fetelor, care au fost căutate fără încetare de trei zile de oamenii legii.

Părinții Alexandrei Măceșanu și ai Luizei Mihaela Melencu au aflat deja că monstrul din Caracal și-a recunoscut atrocitățile.

Asasinul Gheorghe Dincă a mărturisit ce a făcut cu cadavrele fetelor

Avocatul criminalului Gheorghe Dincă a declarat în urmă cu puțin timp că acesta a spus că a ars trupurile celor două fete, potrivit unor surse care au făcut publică informația în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

La momentul transmiterii acestei știri, asasinul se află în Casa Groazei, iar o echipă de anchetatori se află la o groapă de gunoi, situată la 300 de metri de casa locuința asasinului unde fac cercetări.

Alexandra și Luiza, victimele călăului Gheorghe Dincă

Alexandra Măceșanu a fost dată dispărută miercuri, 24 iulie, iar, joi, adolescenta a sunat la ora 11:00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată și că a fost violată.

Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

În vârstă de 18 ani, Mihaela Luiza Melencu a dispărut pe 14 aprilie 2019, iar mama sa a declarat că a fost supusă testului cu detectorul de minciuni. “În timp ce noi, familia, eram testați la detectorul de minciuni, adevărații criminali erau liberi. Ne-au întrebat dacă

nu cumva ascundem faptul că Luiza ne-a sunat și ne-a spus că e plecată. Le-am spus că nu am luat legătura cu ea”, a dezvăluit Monica Melencu, mama Luizei, potrivit observator.tv.

În cadrul unui alt interviu, mama Luizei a mai povestit că polițiștii i-au spus că fata ei dispărută de trei luni ar putea fi plecată cu: “un Făt-Frumos” pentru că este majoră. Luiza Mihaela Melencu,

locuia în comuna doljeană Dioşti, iar în ziua dispariției a spus familiei că va merge la Caracal ca să scoată bani de la un bancomat.

Gheorhe Dincă este căsătorit, are patru copii, dar trăia singur. Trei băieţi trăiesc în Italia împreună cu mama lor, iar fiica la Timişoara. Soţia lui s-a întors în ţară.

DISTRIBUIE PE: