„Ești frumoasă rău”. Vulpița și Rafaelo, imagini de infarct pentru Viorel! Cum au fost surprinși

Vulpița Veronica se afla în timpului serviciului, la atelierul Soniei Trifan, atunci când Rafaelo i-a făcut o vizită surpriză!

Soția lui Viorel Stegaru pare din ce în ce mai dornică să muncească și să demonstreze tuturor faptul că este o femeie serioasă și silitoare. Veronica și-a luat în serios rolul de asistentă a Soniei Trifan și a avut grijă ca modelele să arate impecabil în timpul ședinței foto.

VULPIȚA VERONICA ȘI RAFAELO, IMAGINI DE INFARCT LA ACCES DIRECT

La un moment dat, celebrul designer a decis să îi facă Vulpiței o surpriză și a trimis-o la machiaj. Schimbată radical, Vulpița a ajuns chiar model! După ce a îmbrăcat o rochie superbă marca Sonia Trifan, Veronica a avut parte de o surpiză uriașă atunci când la atelier și-a făcut apariția Rafaelo, cu bolidul său auriu!

„Ești frumoasă rău”, i-a spus Rafa Vulpiței, care a părut mai fericită ca niciodată de această întâlnire. Rafaelo a probat un costum și a urmat cu strictețe indicațiile Veronicăi, totul pentru ca ședința lor foto să iasă perfect!Play Video

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct ca să vezi cum s-au descurcat cei doi! Imaginile l-au făcut pe Viorel să ajungă foarte aproape de-a exploda de gelozie!

DESPRE VULPIȚA VERONICA ȘI VIOREL STEGARU DIN BLĂGEȘTI

Pentru cei care nu știu, Veronica Stegaru, cunoscută publicului larg și drept soția-vulpiță din Blăgești, a devenit o adevărată senzație a momentului după ce și-a făcut apariția la emisiunea Acces Direct, încercând să își resolve problemele cu soțul său, Viorel.

Odată ajunși în atenția publicului, Veronica și Viorel au devenit protagoniștii unui serial ce a ținut publicul cu sufletul la gură, săptămână după săptămână.’Hamilton’ Hitting Disney+

Cei doi au încercat în repetate rânduri să își consolideze căsnicia și au ajuns chiar să savureze viața de la București și să lanseze și piese de succes, cu milioane de vizualizări pe YouTube scrie a1.ro

DISTRIBUIE PE: