Dezvăluiri tulburătoare despre moartea Denisei Răducu, făcute de sora ei. Cum şi-a dat ultima suflarea cântăreaţa: „Totul a fost…”

Adelina, sora Denisei Răducu a făcut declaraţii cutremurătoare despre ultimile luni din viaţa iubitei artiste.  Denisei Răducu a sperat până în ultima clipă că se va vindeca şi va scăpa de cumplita boală.

Adelina a împărtăşit într-o emisiune tv că sora sa era foarte speriată şi spera ca tumorile depistate să fie benigne, fiind şocată când i s-a confirmat faptul că are cancer.

Aceasta a luptat cu crunta boală şi nu şi-a pierdut nicio clipă speranţa că se va vindeca. Moartea Denisei Răducu a provocat multă durere, iar familia sa nu şi-a revenit nici acum complet.

„Nu-mi este uşor să vorbesc despre soră mea. Nu ne-am revenit. Presupun că în continuare o să fie greu. M-a sunat cu multe zile înainte de a află de boală. Îmi spunea că se simte obosită şi o să-şi facă un control. Mi-a spus că i-au depistat două tumori, că este foarte speriată, dar nu ştia dacă sunt benigne sau maligne şi trebuie să aştepte rezultatele.

Cred că medicii au ştiut de la început. La câteva săptămâni după ce am aflat de boală ei, am decis să vin în ţara că să o susţin. Când am venit noi, ea a mers la Viena că să fie convinsă. Când ea a plecat la Viena eu m-am reîntors în Spania, am mai stat o perioadă şi am revenit în ţara că să-i fim alături. Din iunie am stat până la final cu ea. Era şocată, traumatizata de faptul că a fost diagnosticată cu o boală atât de cruntă.

Ea a luptat până la final, în niciun moment nu spunea că nu îşi mai dorea să trăiască. Mereu spunea că abia aşteaptă să se facă bine. Ea ştia cu ce a fost diagnosticată, dar nu ştia în ce stadiu e boală. Îşi dădea seamă că e din ce în ce mai rău şi punea întrebări. Când erau momente mai bune, avea mai multe speranţe.

Nu ştiu dacă am simţit vreodată că se aproapie finalul, nu conştientizam finalul. Noi am sperat până în ultima clipă, la fel că şi ea. Prefer să nu-mi amintesc finalul. Eram alături de ea. Da, a fost ok. A fost bine, am vorbit normal.

Totul s-a întâmplat în somn. Nu a fost un final să ţipam. Am văzut că respiră mai greu. Nimeni nu avea un somn liniştit ştiind că ea suferă. În fiecare zi cerea câte ceva.

Noi am cinat seară, am vorbit, mult spus rădeam. Niciodată nu am vorbit despre cine o să rămână cu ceva. Nici acum nu e ok să vorbim despre asta. În continuare, tot ce este, este al ei.

În copilărie, ne înţelegeam bine, am avut o copilărie foarte fericită împreună. Am visat-o, dar nu aşa cum o visează mamă sau tata. Ultima data când am visat-o îi reproşăm faptul că m-a lăsat singură, iar ea mi-a zis că nu m-a lăsat singură. De atunci nu am mai visat-o. Durerea nu o s-o putem uită niciodată. Mă ocup de familie, de copii. În orice moment îţi aminteşti de ea. Pentru familie şi pentru copii, merg înainte. Ea tot timpul îmi făcea cadouri, la toată lumea ne făcea cadouri. Mie mi-a dăruit o pereche de cercei ai ei, pentru că nu îi plăceau ai mei. Asta a fost ultimul lucru pe care mi l-a dăruit, dar fără să se ştie ce o să se întâmple. Niciodată nu am auzit-o spunând că tot ce are îmi rămâne mie. Nu m-ar bucură. Sunt lucruri despre care nu pot să vorbesc. Eu nu pot să fiu mulţumită, nu am cum să mă bucur de aşa ceva, niciodată nu mi-aş fi dorit aşa ceva.

Singurul lucru care m-a deranjat la momentul respectiv e că o vedeam pe ea că suferă şi vedeam prea multe materiale despre ea. Noi nu voiam să dăm apa la moară, voiam să fim doar lângă ea. Tot timpul a fost puternică. Ştiam că are dureri. Din punctul meu de vedere a fost o relaţie perfectă cu ea. Le mulţumesc fanilor pentru încurajările pe care i le-au dat când a avut nevoie. Avea oglinzi în casă, suferea mult când se vedea. Regrete cred că avem toţi”, a declarat Adelina, soră Denisei, într-o emisiune tv.

DISTRIBUIE PE: