Andreea Esca rupe tăcerea, după dispariția de la Știrile PRO TV. ”Atât am putut să duc!”

Luni, de la ora 19:00, la știrile PRO TV, într-un interviu acordat lui Cosmin Stan, Andreea Esca răspunde tuturor întrebărilor pe care toată lumea le-a pus în ultimele zile, după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus și a dispărut de pe micile ecrane.

Interviu de excepție cu Andreea Esca după dispariția de la Știrile PRO TV: ”Atât am putut să duc!”

La începutul lunii iulie, zeci de vedete și infleunceri au participat la inaugurarea Hotelului Novum by the Sea, complex de patru stele din stațiunea Olimp. Evenimentul a fost mediatizat de PRO TV, care a avut și o echipă de filmare la fața locului.

Pe 10 iulie, postul de televiziune confirma că mai mulți angajați ai trustului s-au îmbolnăvit de COVID-19. Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată.

De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, mașinile companiei și studiourile au fost dezinfectate după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic din luna martie în incinta companiei, a transmis trustul.

La scurt timp, și Andreea Esca a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus. De altfel, imediat după ce PRO TV a confirmat că mai mulți angajați al postului TV s-au îmbolnăvit, mai multe publicații au făcut

legătura dintre aceste cazuri și petrecerea de lansare a hotelului de lux aflat pe malul mării, la care nu s-a ținut cont de regulile

de distanțare și la care a participat și emblema companiei, alături de fiica sa, Alexia Eram.

”Fiecare om are limitele lui”

„Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om.”

„Nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment când eram foartepanicată.”

„Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc acelora care m-au privit ca pe un om. (…)

Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine. Doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații.” scrie playtech.ro

DISTRIBUIE PE: