Eliza Iliescu, Fiica Celei Mai Bătrâne Mame Din România, Este Studentă La Două Facultăți, Pe Care Le Frecventează În Paralel. Ce A Fost Nevoită Să Facă Adolescenta Ca Să Se Descurce:

Iată cum face față Eliza celor două facultăți la care a fost admisă. Adolescenta, care nu a împlinit încă 18 ani, este fiica Adrianei Iliescu, românca devenită mamă la aproape 67 de ani. Iată ce spune aceasta despre fiica ei studentă și cum se descurcă fata ei în momentul de față.

Cum se descurcă la cele două facultăți Eliza, fiica româncei devenite mamă la aproape 67 de ani. Ce a fost nevoită să facă

Cum se descurcă la cele două facultăți Eliza, fiica româncei devenite mamă la aproape 67 de ani. Ce a fost nevoită să facă

Eliza Iliescu face două facultăți în paralel. Ea a fost admisă la Facultatea de Litere și la Facultatea de Științe Umane. Dacă la prima a intrat la buget, pe cea de-a doua trebuie să o plătească, însă atât adolescenta care nu a împlinit încă 18 ani, cât și mama ei par a fi optimiste că se vor descurca și cu banii, și cu timpul.

Adriana Iliescu, mama Elizei, care a născut-o pe aceasta la aproape 67 de ani, a povestit cum se descurcă fiica ei la cele două facultăți.

„E la două facultăți, se descurcă foarte bine, și-a mai mutat niște ore de la o grupă la alta, pentru că s-a putut, le-a cerut voie profesorilor. Mai ia taxiul de la o facultate la alta, pentru că nu sunt scumpe, cam 12 lei, și ne bucurăm de o toamnă frumoasă”, a declarat Adriana Iliescu în exclusivitate pentru playtech.ro.

Adriana Iliescu mărturisea că ea va fi cea care își va ajuta fiica să își achite taxa pentru cea de-a doua facultate, din pensia pe care o are de la Uniunea Scriitorilor, conform sursei menționate mai sus.

„Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!”.

Adriana Iliescu este fost cadru universitar. Ca fostă profesoară de limba și literatura română, ea are o pensie de aproximativ 4000 de lei, căreia i se adaugă însă și o indemnizație de aproximativ 2000 de lei de la Uniunea Scriitorilor, după cum ea însăși mărturisea, conform Playtech.

DISTRIBUIE PE: