El este tânărul care a murit strivit sub camionul cu lemne între Alexandria și Turnu Măgurele! Costi avea doar 26 de ani

Tragedie de nedescris între Alexandria și Turnu Măgurele. Costi și cel mai bun prieten al său s-au stins din viață, după ce au striviți sub camionul cu lemne. Familia și apropiații sunt devastați de durere!

El este tânărul care a murit strivit sub camionul cu lemne între Alexandria și Turnu Măgurele!

Costi avea doar 26 de ani si prietenul său a murit pe loc!

Este de nedescris cu ce situație s-au confruntat autoritățile luni seară. Un accident cumplit a avut loc pe DN 52, în apropiere de Furculești, în urma căruia au murit doi tineri în vârstă de 26 de ani, respectiv 30 de ani. Potrivit martorilor prezenți la fața locului, tragedia s-a produs din cauza unui cauciuc din spate care a explodat.

Costi și prietenul său au murit pe loc

În acel moment, șoferul a pierdut controlul volanului, a intrat într-un pom de pe marginea șoselei și s-a răsturnat. Oamenii legii au ajuns de urgență la fața locului, însă, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața celor doi prieteni. Costi și amicul său au murit striviți sub camionul cu lemne.

Familia și apropiații celor doi sunt devastați de durere. Pe contul de Facebook al lui Costi curg mesaje de condoleanțe și pline de tristețe.

Carmen, verișoara tânărului în vârstă de 26 de ani, abia și-a găsit puterea de a scrie câteva rânduri la adresa bărbatului. Femeia este șocată de ceea ce s-a întâmplat și nu-și poate imagina că vărul său nu mai este în viață.

”Mă doare sufletul și inima” 

”Tu esti acolo…in inima noastra…a celor care te iubesc ! Te voi purta in suflet toata viata….si stiu ca de acolo de sus tu vei avea grija de noi…Mă doare sufletul si inima si numai

am putere sa descriu ce simt…pentru ca e prea mare suferinta!

Nu voi uita o secunda clipelele petrecute împreună, pentru ca noi am crescut impreuna si suferința mea a fost si suferinta ta !Te iubim😭😭😭😭“, a scris Carmen. scrie spynews.ro

DISTRIBUIE PE: