El a fost primul iubit al Denisei Manelista. Tânărul a şi jucat într-unul din videoclipurile regretatei artiste / VIDEO

Denisa Manelista a fost una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Chiar dacă era foarte tânără, ea a reuşit să le intre repede la inimi fanilor săi, care au respectat-o şi au iubit-o.

Aceştia i-au fost alături până în ultimele clipe de viaţă şi se gândesc mereu la ea. Denisa Manelista va rămâne mereu în sufletele lor, prin muzica şi vocea sa deosebită.

Şi tocmai pentru că artista iubea foarte mult să cânte, ea alegea să-şi ţină viaţa personală departe de ochii curioşilor. În plus, tocmai pentru că nu vorbea despre relaţiile sale, Denisa Manelista era numită ultima virgină din showbiz.

Îndrăgita artistă nu a vorbit despre primul său iubit, însă odată cu apariţia unuia dintre videoclipurile sale, fanii au făut o constatare uimitoare.

În videoclipul melodiei „Lumea doarme, eu nu am somn”, Denisa Manelista trebua nu doar să cânte, ci şi să interpreteze rolul îndrăgostitei din clip, astfel că la, un moment dat, aceasta apare sărutându-se cu un tânăr.

Acestuia nu i se vede chipul bine, însă fanii au bănuit că el ar fi primul ei iubit. Nici în ziua de astăzi nu s-a aflat dacă aşa a fost.

În schimb, cel care a fost în atenţia publică odată cu tragedia prin care a trecut Denisa Manelista a fost bărbatul care i-a fost alături până în ultima clipă.

Acesta a iubit-o mult pe regretata artistă şi a ajutat-o cum a putut mai bine. Bărbatul i-a pur…

 

DISTRIBUIE PE: