Ei sunt soții morți la Pietroșani! Petre și-a ucis soția, pe urmă s-a spânzurat. Au fost găsiți de fiica de 12 ani / FOTO

Au fost identificați soții care au fost găsiți morți la Pietroșani, de propria fiică, după o înfiorătoare crimă urmată de sinucidere.

Petre și-a ucis soția, pare-se într-o criză de gelozie, după care s-a spânzurat. Trupurile le-au fost descoperite chiar de fiica lor cea mică, în vârstă de 12 ani.

Potrivit presei din Argeș, este vorba despre Petre Ștefănoiu și Narcisa Ștefănoiu, un cuplu aparent normal.

Nimic nu ar fi prevăzut o astfel de tragedie, având în vedere că oamenii care îi cunoșteau au explicat că nu aveau certuri și că relația lor decurgea normal. Mai mult, chiar ar fi fost foarte apropiați, potrivit ziartopdearges.ro.

Au fost găsiți morți de fiica mică

Împreună aveau doi copii: un băiețel de 3 ani și o fată de 12 ani. Narcisa mai avea o fiică în vârstă de 22 de ani, dintr-o căsătorie anterioară. Fiica cea mică a fost cea care a descoperit cadavrele propriilor părinți.

Șocată, a sunat-o pe sora ei mai mare, care locuiește în apropiere, și a rugat-o să nu o lase singură, pentru că „tati și mami sunt morți”. 

Tânăra a fost cea care a alertat Poliția, care acum efectuează cercetări pentru a afla exact ce s-a întâmplat.

Prima teorie arată că bărbatul, pe fondul geloziei și al unei depresii cu care se confrunta, a pus mâna pe lopată și și-a lovit soția până când aceasta s-a prăbușit fără suflare.

Probabil șocat de faptele sale, și-a pus capăt zilelor și s-a spânzurat în holul casei. Trupul lui a fost primul găsit de fetiță, care a dat și peste cadavrul mamei, abadonat în curtea casei. scrie spynews.ro