Ea este noua iubită a lui Cătălin Bordea! Înșelat de Livia cu ”fratele” lui, comediantul și-a găsit liniștea în final de an

Bomba anului 2023 a fost amantlâcul dintre Livia și Spike, despre care CANCAN.RO a aflat chiar înainte de păgubitul Cătălin Bordea. Ei bine, iată că tot înainte de oricine altcineva, vă dezvăluim și cine este noua iubită a comediantului înșelat de fosta soție. Cei doi au intrat împreună în noul an, însă au dorit să facă acest lucru într-o discreție totală. Doar că sursele noastre au deconspirat frumoasa relație. În definitiv, amândoi erau singuri când s-au cunoscut, cu drept la fericire mutuală.

Cea care îi încălzește acum zilele lui Cătălin Bordea se numește Olga Barcari și este una dintre hairstylistele renumite printre vedete. Fără vreo doză de subiectivism, bruneta îi seamănă Liviei Eftimie, la nivel de fizionomie, tunsoare și deprinderi. Partenera actuală a comediantului are 36 de ani și se laudă cu o carieră de aproape două decenii în domeniul de beauty.

Olga Barcari și Cătălin Bordea au o relație discretă, de mai bine de o lună
Sursele CANCAN.RO susțin că îndrăgostiții au grijă cum și când se văd, pentru a nu fi reperați. Drept mărturie stau și acțiunile lor din noaptea de Revelion, unde au petrecut împreună la The Fool, clubul de comedie al lui Bordea, de pe Victoriei. Alături de mai mulți prieteni, printre care Anca Dinicu, Vlad Drăgulin, George Tănase și Ionuț Rusu, cei doi iubiți au celebrat până în zori venirea lui 2024.

Pe lângă Anca Dinicu, și Teodora Nedelcu a fost una dintre preferatele iubitei lui Bordea (Foto: Instagram)
S-au postat și o mulțime de Instagram Stories în care Olga Barcari a primit tag. Ba chiar și ea a încercat să îl menționeze pe Cătălin Bordea în poveștile sale, dar acesta nu a redistribuit nimic. Atât de privată este idila acestora. Dacă nu a prea stat alături de actor, ce i-a rămas de făcut Olgăi? Să se împrietenească și mai bine cu persoanele din anturajul lui Cătălin Bordea.

„Țintele” iubitei lui Bordea au fost Anca Dinicu și Teodora Nedelcu
Olgăi Barcari i-a fost ușor, cel mai probabil, să se integreze în grupul amicilor iubitului. Este cunoscută printre vedete, iar o asemenea meserie nu se poate practica fără aptitudini sociale dezvoltate. Cea alături de care a petrecut cel mai mult timp a fost Anca Dinicu. Și-au făcut poze, s-au filmat și au dansat împreună. Nici Teodora Nedelcu, finalista de la Stand-Up Revolution nu a fost neglijată, Olga Barcari incluzând-o în planurile ei de postare.

Conform surselor CANCAN.RO, Cătălin Bordea și Olga Barcari au o relație discretă, de mai bine de o lună (Foto: Instagram)
Simpatia confidentelor lui Bordea a fost la cote maxime pentru noua iubită a actorului, chiar dacă hairstylista a trecut recent printr-un scandal. O clientă a acuzat-o pe experta în beauty că i-a ars părul în timpul procesului de vopsire. Acuzațiile au devenit virale, iar Olga Barcari și-a închis contul de TikTok la momentul respectiv.

Olga Barcari (36 de ani) este de profesie hairstylist, având în portofoliu multe dintre vedetele autohtone (Foto: Instagram)

DISTRIBUIE PE: