Ea este femeia din spatele lui Mihai Neșu. Îl susține necondiționat

Ea este femeia din spatele lui Mihai Neșu. Îl susține necondiționat! După mult chin și suferință, în viața lui Mihai Neșu au apărut pe rând și raze de soare. Fostul fotbalist a găsit o feemeie căreia nu îi pasă că este în scaun cu rotile. Maria, căci despre ea este vorba, este mereu alături de el.

Cine este femeia din spatele lui Mihai Neșu

Maria Bacaran este originară din Bravov și locuiește în Oradea. Este director executiv al Mihai Neșu Foundation. Este dedicată jobului pe care îl are și pare că ține foarte mult la președintele fondator, Mihai Neșu.
Prezenți la un eveniment important,

Mihiță Neșu a fost însoțit de Maria. Aceasta nu s-a dezlipit o clipă de lângă el. I-a ținut microfonul când a vorbit, l-a însoțit la masă și a fost mereu extrem de grijulie cu fostul fotbalist. Maria îi este alături lui Mihai Neșu de ani de zile și îl sprijină necondiționat.

A fost părăsit în cea mai grea perioadă a vieții sale

După un mariaj de 11 ani, în 2012 foasta sa soție, Maria, a luat decizia să-l părăsească. Ba chiar mai mult, la divorț, femeia a cerut și o mare parte din averea fostului fotbalist. Toate acestea întâmplându-se în urma unui accident care avea să-i schimbe viața radical lui Mihai Neșu.

În timpul unui antrenament, fostul fotbalist s-a accidentat. Atunci, a suferit o fractură la coloană, în urma căruia a rămas paralizat. Chiar dacă medicii nu i-au dat șanse de a se recupera, ca un luptător nu și-a pierdut speranța și a mers cu fruntea sus mai departe. A înfințat o fundație care-i poartă numele și ale căror acțiuni caritabile sunt organizate de Maria Bacaran, directoarea executivă a organizației.

Ce face fosta soție la 6 ani de la divorț

În urma divorțului, Maria a revenit la numele său de fată, Gherman, și a intrat în lumea afacerilor. Aceasta desenează modele de pantofi, pe care mai apoi le vinde la fabrici din Oradea.
Se pare că, în prezent are o relație serioasă de mai bine de un an.

DISTRIBUIE PE: