Ea este fata de la tara cu 10 la Evaluarea nationala. Nu a facut meditatii si nici nu are o situatie materiala grozava. Ba din contra… Stai doar sa vezi care e cea mai mare dorinta a ei

Evaluarea Națională a ajuns la final și, chiar dacă situația nu este tocmai îmbucurătoare, există elevi care fac cinste învățământului românesc, prin rezultatele obținute. Mai exact, în județul Olt, opt dintre aboslvenții clasei a VIII-a au reușit să obțină media generală zece, printre aceștia numărându-se și Cristina.

Fetița susține că rezultatul a luat-o prin surprindere

Tânăra, elevă la o școală gimnazială dintr-o localitate de lângă Corabia, și-a făcut mama să plângă, la propriu, de bucurie, în momentul în care a aflat vestea cea mare. Fiica sa a obținut numeroase premii la concursurile școlare și, mai mult decât atât, s-a aflat la un pas de calificarea la Olimpiada Națională de Limba Română, obținând al doilea punctaj la nivel de județ. Cu toate acestea, Cristina susține că media zece a luat-o prin surprindere.

„Este o surpriză. Adică mă aşteptam să fi făcut, dar nu-mi imaginam că va fi 10 fix. În unele momente a fost greu, când trebuia să învăţ foarte mult, dar tot timpul mi-am dorit să iau numai 10, pentru că îmi doream tot timpul mai mult de la mine. Îmi doresc să mă mut în altă ţară şi să am un post foarte bun. Momentan nu ştiu exact ce am să fac, dar sper că totul va fi foarte bine. Îmi place foarte mult să călătoresc” , a declarat eleva.

Cristina își dorește să vadă marea

Totodată, micuța a dezvăluit cel mai arzător vis al său. Adoră să călătorească și, mai mult decât atât, își dorește enorm să aibă ocazia de a vedea marea. Este conștientă, însă, că părinții nu au o situație materială care să le permită acest lucru.

„Ştiu că se bucură foarte mult pentru mine şi probabil şi-ar dori să-mi ofere surprize şi de toate, dar eu îi înţeleg că nu pot.  Nu îmi doresc nimic în mod special, îmi doresc să fie fericiţi, prin reuşitele mele să le îndeplinesc şi lor visurile de părinţi. (…) Tot timpul  mi-am dori să merg la mare, dar dacă nu s-a putut… O să merg într-o bună zi” , a mai spus Cristina.

DISTRIBUIE ARTICOLUL
Loading...

Avram

Fondator la ytb.ro din anul 2018, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.