E stirea trista a zilei! Fiica lui Aurelian Preda, în doliu! A murit si el: „Nu există cuvinte care să poată alina durerea”

Anamaria, fiica regretatului Aurelian Preda, trece printr-o perioadă mai grea a vieții. După multe scandaluri, după aproape trei ani de la moartea tatălui ei, tânăra a mai primit o veste tristă. Un om foarte important din viața ei s-a stins din viață.

Anamaria Rosa Preda a aflată că unul dintre profesorii ei, de care era foarte apropiată, s-a stins din viață. A publicat pe rețelele de socializare un mesaj extrem de trist, adresat ulterior soției profesorului, care este în doliu, după ce l-a pierdut pe omul cu care avea o căsnicie de mulți ani.

„Soarele vieții a apus pentru dumneavoastră însă veți rămâne vesnic în sufletele generațiilor de copii pe care i-ați format, în sufletele noastre!
Doamna Cocu, știu că nu există cuvinte care să poată alina durerea și tristetea prin care treceți însă îmi doresc ca Dumnezeu să va ofere tăria si puterea de a trece prin aceasta grea încercare. Sincere condoleanțe, suntem lângă dumneavoastră!

Dumnezeu să vă odihnească în pace, domnule Cocu!😓”, a scris Anamaria Rosa Preda.

Aurelian Preda a murit în anul 2016, după o lungă luptă cu o boală grea. Recent însă, George, un apropiat al familiei Preda, a declarat că nu cancerul ar fi fost cauza morții cunoscutului cântăreț, ci altceva.

„Avea un stent, dar nu la inimă ci la pancreas. El a avut pancreatită. Acel stent a fost montat aici, la noi, în România. Nu vreau să dau vina pe nimeni – stentul a fost din plastic dar trebuia să fie din metal. Ne-a explicat profesorul de acolo, a vorbit cu familia Anei și eu am fost acolo, de față. Ne-a zis că probabil dacă acest stent era din metal ar fi trăit mulți ani”, a declarat George.

Când a aflat acest lucru, că suferă de septicemie, Aurelian Preda și-ar fi dat seama că sfârșitul se apropie. A cerut ulterior să fie lăsat să își scrie testamentul, în prezența unui notar.

DISTRIBUIE PE: