E o premiera, S-a aflat cat castiga la Acces Direct. Mirelei Vaida. Anunțul despre salariu l-a făcut chiar ea

Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct, unde în ultima perioadă își fac tot mai des apariția Vulpița și Viorel, a vorbit depre salariul pe care îl primește și despre modul în care își primește banii de la Antena 1.

Într-un interviu acordat în emisiunea Danei Săvuică, Mirela Vaida a ținut să precizeze că este plătită pe ediție și că nu primește o sumă fabuloasă pentru a modera emisiunea Acces Direct.

Totodată, vedeta a ținut să sublinieze că toată cariera ei nu se rezumă doar la emisiunea de la Antena 1, ci este și actriță și cântăreața, chiar dacă în aceste momente mai multe proiecte sunt puse pe pauză, din pricina pandemiei de coronavirus.

„Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat.

Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei’, a declarat Mirela Vaida.

Cu câteva săptămâni în urmă, prezentatoarea ne-a spus și adevărul care ar sta în spatele succesului poveștii Vulpiței cu Viorel.

„Asta mă întreb şi eu în fiecare zi. Nu ne-am așteptat să prindă povestea ei, cred că autenticitatea acestei istorii, spusă pe înțelesul tuturor, este succesul acestei Vulpițe.

Noi aducem oameni ca ei mereu la Acces Direct. Este o emisiune cu preponderenţă despre oamenii simpli, cu probleme ca ale lor, despre care nu se ştie mare lucru sau care nu primesc ajutor.

Cazul Vulpiţei a fost un fenomen pe care nu mi-l pot explica, sau poate că pot, aşa cum şi-l explică fiecare român.

E vorba despre povestea lor. Care a început cu o minciună din partea Vulpiţei şi care a dezvoltat apoi o întreagă telenovelă în faţa telespectatorilor, care s-au adunat în număr de milioane în fiecare zi. După 3 luni, lumea încă este interesată de ei.

Ce a reuşit Vulpiţa este inexplicabil. Nişte oameni simpli care şi-au complicat viaţa într-un mod la care nu se aştepta nimeni. Că lumea se uită, ne-o arată cifrele.

Suntem lideri incontestabili de audiență de 14 săptămâni, pe toate segmentele de public. Cum vă explicaţi că toată lumea îi urăşte, dar toată lumea îi priveşte?”, a spus Mirela Vaida pentru VIVA!

DISTRIBUIE PE: