Drama pentru Andreea Bălan!

Darius Bala, tânărul de 18 ani care în luna iulie a fost implicat într-un accident rutier grav, a murit. A stat în comă în tot acest timp.

Adolescentul, elev la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, a murit după aproape două luni de la accidentul grav în care a fost implicat. Acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a lovit puternic cu autoturismul său un parapet metalic şi un stâlp de electricitate.

Darius Bala suferit atunci un şoc hemoragic la artera iliacă stângă, o arteră din abdomen și a fost operat. A urmat și cea de-a doua intervenție chirurgicală, dar medicii au fost nevoiți să îl țină în comă indusă. Vineri seară a murit, scrie observator.tv

Sute de oameni au distribuit mesaje pentru a-l ajuta pe Darius Bala. Inclusiv Andreea Bălan a publicat pe pagina sa faptul că Darius Bala avea nevoie de sânge.

“În urma unui accident rutier, Darius are mare nevoie de sânge: ORICE GRUPĂ (în special 01). Dacă este cineva dispus să doneze în Oradea, vă rog să mergeți la Centrul de Transfuzii (mâine dimineață (în această dimineață) între 07 – 10) sau în alte centre din țară și să donați pentru BALA DARIUS. (…). TREBUIE SPECIFICAT PENTRU CINE DONAȚI! BALA DARIUS”, a fost mesajul postat de Andreea Bălan.

DISTRIBUIE ARTICOLUL
Loading...

Avram

Fondator la ytb.ro din anul 2018, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.