Drama pentru Andreea Bălan!

Darius Bala, tânărul de 18 ani care în luna iulie a fost implicat într-un accident rutier grav, a murit. A stat în comă în tot acest timp.

Adolescentul, elev la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, a murit după aproape două luni de la accidentul grav în care a fost implicat. Acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a lovit puternic cu autoturismul său un parapet metalic şi un stâlp de electricitate.

Darius Bala suferit atunci un şoc hemoragic la artera iliacă stângă, o arteră din abdomen și a fost operat. A urmat și cea de-a doua intervenție chirurgicală, dar medicii au fost nevoiți să îl țină în comă indusă. Vineri seară a murit, scrie observator.tv

Sute de oameni au distribuit mesaje pentru a-l ajuta pe Darius Bala. Inclusiv Andreea Bălan a publicat pe pagina sa faptul că Darius Bala avea nevoie de sânge.

“În urma unui accident rutier, Darius are mare nevoie de sânge: ORICE GRUPĂ (în special 01). Dacă este cineva dispus să doneze în Oradea, vă rog să mergeți la Centrul de Transfuzii (mâine dimineață (în această dimineață) între 07 – 10) sau în alte centre din țară și să donați pentru BALA DARIUS. (…). TREBUIE SPECIFICAT PENTRU CINE DONAȚI! BALA DARIUS”, a fost mesajul postat de Andreea Bălan.

DISTRIBUIE PE: