Doru Gușman, gest interesant după moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Ce a făcut impresarul pentru familia regretatului artist: „Le dau lor de pomană”

Moartea lui Petrică Mâțu Stoian a șocat pe toată lumea și a provocat o mulțime de controverse. Continuă să fie un subiect interesant, având în vedere că acum a pornit un mare scandal între Doru Gușman, impresarul regretatului artist și familia acestuia.

Doru Gușman vrea să dea de pomană familiei lui Mâțu
A trecut mai bine de o lună la moartea regretatului artist Petrică Mâțu Stoian. Familia acestuia este în mare război acum cu impresarul lui, Doru Gușman. Una dintre surorile lui Petrică a ieșit public și a făcut acuzații grave la adresa bărbatului, cum că acesta ar fi pus mâna pe averea fratelui lor și i-ar fi interzis să vorbească cu apropiații.

Doru Gușman a negat orice acuzație făcută de femeie și, în schimb, i-a transmis un mesaj important. Astfel, acesta a precizat pentru FANATIK că are de gând să le dea de pomană rudelor mai multe obiecte precum mese, scaune, canapele. Totuși, el speră că se va încheia scandalul și îl vor lăsa pe artist să se odihnească în pace.

Într-un mod ironic, Doru Gușman a spus că, dacă sora lui Petrică va continua să tot apară la tv, poate ar fi o idee să i se ofere un post într-un show, pentru că pare pricepută la asta.

„Ar trebui să o angajeze cineva că văd că tot apare și spune fel și fel. Ce trebuie să le dau de pomană, masă, scaune, canapeaua… Tot ce am luat, le dau lor de pomană. Dacă vin, lor le voi da tot”, a declarat impresarul pentru FANATIK.

Niculina Stoican nu a participat la parastas
Astăzi a avut loc parastasul de șase săptămâni al artistului. De tot s-a ocupat impresarul, chiar și de invitații. Acesta le-a invitat și pe surorile lui Petrică Mâțu Stoian, dar se pare că Niculina Stoican nu ar fi fost invitată, având în vedere că între ei are loc un mare scandal. Doru Gușman nu a ales să facă nicio declarație și a evitat să mai vorbească când a fost întrebat despre artistă.

Surorile lui Petrică Mâțu Stoian își doresc să facă o pomană separată la Isverna, satul natal al regretatului artist. Inițial, ar fi spus că nu participă la evenimentul organizat de Gușman, iar după s-ar fi răzgândit.

DISTRIBUIE PE: