Doi polițiști din Filiași au impresionat o lume întreagă. Ce gest au putut să facă agenții

Ioan și Adrian, doi polițiști din Filiași, județul Dolj, au fost îngerii păzitori ai unui bebeluș ce se zbătea între viață și moarte. Iată la ce gest au recurs agenții de Poliție pentru a putea fi posibilă salvarea unei fetițe de doar 10 zile.

O mamă disperată din orașul Filiași și-a luat fetița de doar 10 zile în mașină și a pornit spre Spitalul de Urgență.

Doi polițiști din Filiași au impresionat o lume întreagă
Localitatea era mult prea aglomerată, așa că a oprit fix lângă un echipaj de Poliție pentru a le cere ajutorul. Iată ce i-a rugat femeia pe agenții de Poliție să facă pentru ea. Acel gest i-a salvat viața fiicei sale.

”Marți dimineață, în Filiași, Ioan și Adrian se aflau în timpul programului de lucru, când, lângă ei, o femeie a oprit brusc mașina.

-Vă rog din suflet! Sunt cu fetița mea în mașină. Are doar zece zile. Nu se simte bine. Vrem să mergem la spital, însă traficul este blocat. Mă puteți ajuta? A întrebat foarte agitată mama.

Deși a fost prima misiune de acest gen pentru colegii noștri, nu au stat nicio secundă pe gânduri.

– Mergeți după noi, însă vă rugăm să vă calmați și să conduceți atent. Deschidem noi drumul, i-a răspuns Adrian.

-O să ajungem imediat și totul va fi bine. Vă promitem! a completat Ioan.

Cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, în mai puțin de 5 minute, au ajuns în curtea Spitalului de Urgențe din Filiași.

Înainte de a intra în spital, femeia, cu lacrimi în ochi, le-a spus colegilor:

– Nici nu știți cât de mult bine ne-ați făcut!

– Ne-am făcut doar datoria de oameni. Să vă dea Dumnezeu sănătate, iar micuței îi dorim să treacă cu bine peste acest impas!

– Vă mulțumesc din suflet, oameni buni! Sunteți îngerii ei păzitori!

Ioan și Adrian nu s-au lăudat cu fapta lor. Pe pagina de Facebook “Avizier Filiași” tânăra mama a transmis mulțumiri colegilor noștri : “Vreau să le mulțumesc pe această cale din tot sufletul și îmi doresc să fie cunoscuți pentru abilitățile și omenia de care au dat dovadă”, a scris aceasta, printr-un mesaj.

Și noi vă mulțumim pentru reacția promptă de care ați dat dovadă.

Datorită vouă, micuța Rebeca Gabriela se află acum în afara oricărui pericol!”, a fost una dintre postările făcute de către pagina oficială a Ministerului Afacerilor Interne.

Gest impresionant din partea a doi agenți de la Poliția Rutieră Iași
Aflați într-o misiune de prevenire a accidentelor rutiere, în data de 5 aprilie 2022, Roxana și Benjamin au fost abordați de un cuplu ce se afla într-o mașină și care avea nevoie de ajutor urgent. Femeia ar fi avut palpitații și trebuia dusă de urgență la spital. Cei doi agenți de poliție și-au făcut “datoria de oameni” și au escortat femeia la spital.

Cei doi ieșeni plecaseră cu mașina către grădinița copilului, iar pe parcurs femeii i s-a făcut rău. Bărbatul, panicat de situație, a apelat la echipajul de poliție în speranța că vor ajunge mai repede la spital.

Roxana și Benjamin nu au stat pe gânduri și au luat femeia în autospeciala poliției, pornind spre spital cu semnalele acustice și luminoase pornite.

DISTRIBUIE PE: