DIN PĂCATE, E ADEVĂRAT: ALEXANDRA ESTE MOARTĂ. CHIAR ALEXANDRU CUMPĂNAȘU A FĂCUT ANUNȚUL

Specialiștii INML au descoperit ADN-ul Alexandrei Măceșanu în urma analizării fragmentelor osoase ridicate din cuptorul improvizat de Gheorghe Dincă, ”Monstrul din Caracal”,

însă Alexandru Cumpănașu și familia acesteia au sperat că adolescenta ar putea fi, încă, în viață.

S-a vehiculat ipoteza conform căreia atât Alexandra, cât și Luiza Melencu, ar fi fost ”plasate” unei rețele de trafic de persoane. 

Alexandru Cumpănașu spune, acum, că nu există nicio informație certă conform căreia Alexandra ar putea fi în viață.

Cu o lună în urmă, mărturisește el, exista ipoteza că nepoata sa a fost traficată din România printr-o rețea albaneză din Bari și predată… unei filiere arabe.

„Informaţie certă că este în viaţă, astăzi, nu mai am. Acum o lună de zile aveam informaţia că este în viaţă. A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe, pentru că Alexandra a făcut parte,

din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc.

A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului.

Scandalul a fost pe teritoriul României, atât. Până nu a intervenit televiziunea din Italia, Alexandra nu a fost căutată decât de mine şi de investigatorii mei privaţi”, a declarat Alexandru Cumpănaşu la decenews.ro.

Alexandru Cumpănașu: ”Alexandra a fost motorul care a determinat…”

În ceea ce privește candidatura la Președinția României, Alexandru Cumpănașu spune că a luat această decizie fiindcă Alexandra Măceșanu a fost ”motorul” care a declanșat demersul.

„Nu am avut intenția să candidez. Unii văzuseră un potențial acolo, eu nu-l văzusem! Eu vedeam doar aflarea adevărului în cazul Alexandrei.

Faptul că m-am dus la procurorul general, că a demisionat ministrul de interne, că a demisionat șeful Poliției Române, faptul că au plecat procurorii ăia de la Caracal care și-au bătut joc efectiv

de un copil cu ce a schimbat acest sistem odios în care trăim astăzi? Da, am fost parte a acestui sistem și astăzi îl voi distruge din temelii. Și voi construi altul, unul care să respecte cetățeanul. 

Din punctul meu de vedere, Alexandra a fost motorul care a determinat intrarea mea în această candidatură.

Nu aș fi intrat dacă nu era acest copil, trăiam în zona mea de confort în continuare, mă simțeam bine, eram liniștit”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de socializare. sursa:cancan