Diana Iovanovici Șoșoacă victorie în instanță, sancțiunile anulate de Curtea de Apel

Curtea de Apel îi dă dreptate senatoarei Dianei Iovanovici Șoșoacă care a reclamat Senatul României pentru a cere anularea sancțiunilor aplicate.

Senataoarea postează victorioasă pe Facebook următorul mesaj:

„CURTEA DE APEL BUCURESTI A ANULAT SANCTIUNEA DNEI SENATOR AVOCAT DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ, PRIN CARE SENATUL ROMANIEI I-A RETRAS DREPTUL DE A MAI REPREZENTA SENATUL TIMP DE 3 LUNI,

PENTRU DECLARATII SI OPINII POLITICE SI COMPORTAMENT INADECVAT IN SALA DE PLEN, (pentru ca spunea adevărul despre vaccinuri, drepturile românilor anulate de putere, parlament, guvern,)ACT UNIC LA NIVEL INTERNATIONAL!

MULȚUMESC DNEI AVOCAT GABRIELA NUȚ PENTRU REPREZENTARE, AJUTOR SI ABNEGATIA EI, LUPTA EI CONTINUA PENTRU A MI SE FACE DREPTATE!

MULȚUMESC COMPLETULUI CURȚII DE APEL BUCURESTI, PROFESIONIST, INDEPENDENT CARE A RESPECTAT PRINCIPIUL IMPARȚIALITĂȚII SI NU S-A LASAT INFLUENȚAT DE PRESIUNEA POLITICA A CAZULUI!

ATAT TIMP CAT EXISTA ASTFEL DE JUDECATORI SI PROCURORI, ROMÂNIA ARE SANSA RENAȘTERII SI ELIBERARII, IAR ADEVARUL TRIUMFA SI NE IZBAVESTE!

MULȚUMESC TIE, POPOR ROMAN, ACEA PARTE CARE LUPTA SI CREDE IN ADEVAR SI DREPTATE!”, a scris Diana Iovanovici Șoșoacă pe Facebook.

DISTRIBUIE PE: