Dezvaluiri din ancheta.

Ipoteza conform careia Dinca ar fi facut mai multe victime decat a recunoscut nu este exclusa de anchetatori. Disparitia, in imprejurari inca neclare, a mai multor fete din zona de sud a tarii este investigata.

Cazul Caracal se complica de la o zi la alta. Potrivit unor surse apropiate anchetei, Gheorghe Dinca, individul care a recunoscut ca a ucis doua fete, ar fi facut parte dintr-o retea de trafic de persoane cu ramificatii in Italia, Anglia si Germania, si ar fi obisnuit sa le prezinte proxenetilor femei din Romania, potrivit stirileprotv.ro.

In acelasi timp, miercuri au continuat cercetarile in locuinta sa unde, potrivit avocatului familiei uneia dintre victime, exista mai multe foraje, tuneluri si puturi infundate. Varianta potrivit careia Dinca ar fi facut si alte victime nu este exclusa.

Ca sa nu starneasca un val de isterie, politistii au ales sa nu vorbeasca despre aceste cazuri pana nu vor avea confirmarea clara ca au sau nu legatura cu suspectul din Caracal.

Ar fi vorba despre cel putin 5 fete care ar corespunde profilului unei potentiale victime de-a lui Gheorghe Dinca.
Ciudat este ca pana sa marturiseasca ororile, nimeni din apropiatii lui nu a sesizat ca ar avea apucaturi bolnave.

Bogdan Alexandru, fostul avocat al lui Gheorghe Dinca: „Sotia a venit spre finalul lunii aprilie, iar rapirea in mijlocul lunii, cu o saptamana-doua inainte sa vina sotia.”

Ca sa ii faca un profil cat mai complet lui Dinca, anchetatorii verifica acum atent toate lucrurile de la el din casa. Pe langa cele trei telefoane gasite la perchiziile de pana acum, ar mai fi fost gasit inca unul. Toate urmeaza sa fie expertizate.

Gheorghe Dinca are si un profil pe o retea sociala, care urmeaza sa fie analizat pentru a se vedea daca nu cumva barbatul il folosea ca sa gaseasca eventuale victime.

Miercuri au continuat cercetarile in locuinta sa unde, potrivit avocatului familiei uneia dintre victime, exista mai multe foraje, tuneluri si puturi infundate. Varianta potrivit careia Dinca ar fi facut si alte victime nu este exclusa.

sursa: rtv.ro

DISTRIBUIE PE: