Detalii șocante ies la iveală! Fostul iubit al Cristinei Cioran o umilește pe actriță: “Astea le postez!”

Despărțirea dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu a fost unul dintre cele mai discutate subiecte ale momentului. Nimeni nu se aștepta la această separare, dar se pare că inevitabilul s-a produs. Situația se complică, însă, iar fostul iubit al actriței încearcă acum să o umilească pe vedetă.

Conversații halucinante între Cristina Cioran și Alex Dobrescu

Cristina Ciocan și Alex Dobrescu păreau extrem de fericiți împreună, mai ales după ce au devenit și părinți. Se pare, însă, că lucrurile nu au mai mers deloc între ei și au decis să meargă pe drumuri diferite. Spuneau, la început, că motivul a fost faptul că sunt prea diferiți, dar acum ies la iveală tot felul de motive.

Conversațiile halucinante și intime dintre cei doi au fost făcute publice chiar de tatăl copilului actriței, lucru la care femeia chiar nu se aștepta. Alex Dobrescu a vrut să arate tuturor ce vocabular are fosta lui iubită și felul în care reacționează când se ceartă cu cineva. Imaginile chiar au șocat, pentru că nimeni nu cunoștea această latură a Cristinei Cioran.

Aceasta a ținut să-i precizeze lui Alex că, spre deosebire de el, este o femeie de succes, care a realizat multe în viață.

“Cine ești tu? Un ins. Eu am făcut ceva în viața asta … tu nada … Ești o paria, hai du-te până nu mă duc eu să spun eu de tine cine ești. A ajuns să râdă toată lumea de prăjitul fost iubit. Când mă *&^%$^ eu cu bărbați, tu te jucai în nămol. Când aveam eu ******, tu ******* prostituate. Mare prost ești! Astea le postez. Foarte bine, să știe toată lumea.”, a fost conversația dintre cei doi.

După ce Alex Dobrescu a făcut public schimbul de mesaje pe care l-a avut cu fosta lui iubită, aceasta a reacționat imediat. Actrița a mărturisit că astfel de reacții au oamenii frustrați, care nu acceptă despărțirile.

DISTRIBUIE PE: