Despre Consuelo, fosta sotie a lui Adi Mutu, se stie ca e o frumusete de femeie,dar stati s-o vedeti pe fiica lor cea mare.

Adrian Mutu, fostul fotbalist și antrenor, a transmis public urări de aniversare fiicei sale Adriana, care a împlinit recent 17 ani. Cu această ocazie, el a postat o fotografie cu adolescenta, care a atras multe priviri din partea fanilor, datorită asemănării izbitoare cu mama sa, Consuelo. În articolul de mai jos, vom explora viața personală a lui Adrian Mutu și relațiile sale amoroase.
Viața amoroasă a lui Mutu, demnă de o telenovelă.

Adrian Mutu a fost căsătorit de trei ori și este tatăl a patru copii, cu trei femei diferite. Prima sa soție a fost Alexandra Dinu, cu care a avut un băiat pe nume Mario. După doi ani de mariaj, cei doi au divorțat, iar Adrian s-a căsătorit cu Consuelo Matos Gomez, cu care a avut două fete, Adriana și Maya. Cei doi au divorțat în 2013. În 2015, Adrian s-a căsătorit cu Sandra Bachici, cu care are un băiețel pe nume Tiago.


Viața amoroasă a lui Adrian Mutu a fost la fel de tumultoasă ca și cea profesională, fiind subiectul multor titluri din presă. Cu toate acestea, el a găsit fericirea alături de Sandra și cei patru copii ai săi, pe care îi iubește și îi susține cu toată puterea.

Tatăl mândru a transmis public urări de aniversare fiicei sale

Pe lângă cariera sa de fotbalist și antrenor, Adrian Mutu este un tată mândru și implicat. Pe Instagram, el a urat fiicei sale Adriana un “La mulți ani!” fericit, postând o fotografie cu adolescenta. Asemănarea dintre ea și mama sa, Consuelo, a stârnit multe comentarii din partea fanilor.

Deși fiicele sale locuiesc în Republica Dominicană alături de mama lor, Adrian face tot posibilul să le vadă de două ori pe an și să fie prezent în viața lor. Actuala sa soție, Sandra, a urat și ea adolescentei un “La mulți ani!” personal, arătând că relația dintre ea și fosta soție a lui Adrian este una ok și fără ranchiună.

Concluzia este că Adrian Mutu poate fi descris ca un bărbat împlinit și un tată mândru și implicat. Deși viața sa amoroasă a fost la fel de tumultoasă ca și cariera sa de fotbalist, el a găsit fericirea alături de Sandra și cei patru copii ai săi. Transmisiunea publică de urări de aniversare către fiica sa Adriana demonstrează că Adrian este un tată dedicat și că își iubește copiii cu toată puterea.

DISTRIBUIE PE: