Depopulare ascunsă: Coca-Cola şi Pepsi contribuie cu aproape 200.000 de decese pe an

Băuturile zaharate precum Cola sau Pepsi omoară anual aprox. 200.000 de oameni la nivel mondial, conform unui studiu realizat de Universitatea Tuffs.

„Multe ţări din lume au un număr semnificativ de decese care au drept cauză consumul de băuturi pline de zahăr”, spune autorul Dariush Mozaffarian. Ar fi necesar să fie o prioritate globală ca lumea să renunţe la băuturile de acest gen.

Studiul a fost dezbătut şi în consiliul Asociaţiei Americane pentru Inimă.

Cercetarea a inclus sucurile carbogazoase, băuturile energizante, ice-tea. Doctorii au spus că nu există niciun beneficiu în consumarea băuturilor de acest fel, iar impactul în urma reducerii consumului acestor produse ar fi considerabil – s-ar salva mii de vieţi.

Primul efect al acestui tip de consum este reprezentat de boli precum diabetul şi afecţiunile cardiovasculare.

Pe lângă conținutul foarte ridicat de zahăr care afectează starea de sănătate, mai este important să știm că PH-ul mediu al băuturilor răcoritoare, ca de exemplu Coca-Cola şi Pepsi este de 3,4, ceea ce corespunde unui grad de aciditate suficient de puternic ca să dizolve oasele şi dinţii!

În funcţie de gradul de aciditate al hranei ingerate, oasele se dizolvă progresiv an de an. Compușii de calciu rezultați se depun în artere, vene, piele, ţesuturi iar o parte se elimină, ceea ce duce la formarea de calculi renali (pietre).

Băuturile răcoritoare nu au niciun fel de valoare nutritivă (nu conțin vitamine şi mineralele), în schimb au un conţinut ridicat de zahăr, o aciditate mare şi multe elemente chimice adăugate, cum ar fi coloranţii şi conservanţii.

Un caz dramatic, care are în prim plan Coca-Cola, vă poate edifica, daca nu v-ați convins încă, despre cât de periculoasă este această băutură. Cu ceva timp în urmă, la Universitatea din Delhi, a avut loc o competiţie cu tema „Cine poate să bea cea mai multă Coca-Cola”. „Câştigătorul” a băut 8 sticle şi a murit pe loc, din cauza cantităţii mari de dioxid de carbon ajunsă în sânge şi a unei insuficiente cantităţi de oxigen. De atunci, directorul universităţii a interzis toate băuturile răcoritoare în cantina universităţii.

Într-un experiment inedit, cineva a pus un dinte într-o sticlă de Pepsi şi în 10 zile nu mai era nici urmă de el. Iar oasele şi dinţii sunt singurele părţi din trupul uman care rezistă intacte timp de sute de ani după moarte.

Acestea două sunt mici exemple care ilustrează caracterul extrem de coroziv şi toxic al acestor băuturi şi, de asemenea, ameninţarea chiar imediată pe care ele o reprezintă, prin consum excesiv, la adresa vieţii fiinţei umane. Prin consum constant, minim sau mediu se ajunge la diabet, boli cardiovasculare, afecţiuni osoase sau ale ţesutului conjunctiv etc. Pe scurt, la degradarea sănătăţii şi vitalităţii fiinţei umane.

Astăzi aproape toată lumea spune „ştim că de fapt Coca-Cola nu este bună pentru noiˮ. Şi totuşi, este băută peste tot în lume. Doar Bolivia a interzis-o.

O muncă de investigaţie jurnalistică aduce în prim plan problemele sub un alt unghi.
Coca-Cola este foarte mult asociată cu moartea sub diferite forme, astfel că este surprinzător că această băutură rămâne atât de populară, dat fiind interesul în creştere al oamenilor pentru propria sănătate. Foarte multe explicaţii ale acestui paradox se centrează pe acelaşi aspect – cel mai probabil este vorba de o modalitate de control al conştiinţei şi bullying corporatist din partea companiei producătoare. De asemenea, unii reporteri de investigaţie asociază acest aspect cu includerea intenționată a consumului de Coca-Cola de către umanitate pe Agenda 21 de depopulare planetară a grupului Bilderberg.

Coca-Cola pare a fi condusă ca o maşină de război împotriva fiinţelor umane. Unii chiar afirmă că această băutură a fost concepută ca o maşină de război tip gangster corporatist care răspândeşte toxine şi obţine profit, şi care poluează solul, apa şi aerul zonei unde este amplasată fabrica. Băutura este vândută şi cumpărată de localnici, chiar dacă acestora le lipsesc anumite necesităţi bazale. Astfel, şi prin această companie, se răspândeşte moarte în fiecare ţară de pe planetă.

Această idee – de „a profita de oameni cu orice riscˮ – care se poate observa cu claritate din modul în care este impusă această băutură, fundamental nocivă biologiei organismului uman, consumului obişnuit al oamenilor, se regăseşte în toate demersurile ocultelor mondiale împotriva umanităţii. Pentru a face aceasta cu acordul şi participarea victimelor, cel mai mult se folosesc de produse otrăvitoare care dau dependenţă. Printre acestea se numără şi Coca-Cola şi Pepsi.

Coca-Cola, afirmă unii jurnalişti de investigaţie, este un jucător important în Programul de Depopulare şi Noua Ordine Mondială, reprezentanți ai companiei participând în mod constant la întrunirile Bildernerg şi ale altor grupări oculte, și care sponsorizează tot ceea ce ţine de Agenda 21 de Depopulare.

Sunt foarte puţini care ştiu că Coca-Cola are atâtea procese intentate că nimeni nu poate să facă o listă clară din toate registrele în care sunt înscrise. Compania are procese peste tot în lume, şi doar Bolivia s-a dovedit a fi numărul 1 în lume, reuşind la 21 decembrie 2012 să o interzică pe teritoriul ţării. Pe când şi în rest?

Sursa: lupuldacicblogg.wordpress.com


DISTRIBUIE PE: