Acum s-a aflat! Adevărul dureros din spatele mortii Denisei Răducu! Ce i-au făcut…

Indivizii care i-au furat Denisei Răducu şansa de a-şi prelungi viaţa, luându-i banii de tratament, nu se lasă nici acum, când artista e la doi metri dub pământ.

Denisa Răducu a luptat cu Fiscul până în ultimul moment, încercând să recupereze taxa de timbru pentru o maşină,

în valoare de aproape 16.000 de lei, ca să aibă bani de tratament, însă „portăreii” i-au furat şansa de a-şi prelungi viaţa.

Procesul avea să fie câştigat de Denisa abia după ce artista nu mai era printre cei vii…

Ulterior, sora artistei, în calitate de moştenitoare, a continuat lupta cu statul şi a câştigat procesul, recent, la Curtea de Apel Bucureşti.

Hotărârea judecătorilor nu le-a picat prea bine finanţiştilor de la Sectorul 4, aşa că aceştia au decis să atace sentinţa, apelând la o cale extraordinară.

Denisa Răducu a luptat cu statul până în ultimul moment, încercând să recupereze taxa de timbru pentru o maşină, ca să aibă bani de tratament.

Ca o ironie a sorţii, după moartea artistei, magistraţii au decis:

“Obligă pârâta AFPS4 să restituie reclamantei suma de 15.930 lei reprezentând timbru de mediu, la care se adaugă dobânda fiscală de la data de plăţii până la data restituirii efective.

Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 350 lei cheltuieli de judecată. Admite cererea de chemare în garanţie.

Obligă pe chemata în garanţie la plata către pârâta a sumelor ce fac obiectul cererii principale”.

Răpusă de o boală cumplită

Denisa Răducu s-a stins din viaţă la finele lunii iulie a anului trecut, iar familia a decis să o înmormânteze la Ștefănești. Ea fusese diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni,

a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se putea pentru a o scăpa din ghearele morţii. Pe lângă tratamentele clasice, recomandate de medici, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, însă totul a fost zadarnic. sursa:spynews

DISTRIBUIE PE: