Deea Maxer a alăptat pentru prima oară în public! Uite ce loc a ales! „Pe bancă, la soare” Cum au reacţionat cei din jur…

Soția lui Dinu Maxer și-a alăptat fetița în parc, declarându-se mândră de atitudinea ei.

Nu rata stirea zilei! Helmuth Duckadam in doliu. Anunţul facut chiar de el: „Din păcate, de azi nu am să-l mai pot ţine în braţe”

Soția lui Dinu Maxer și-a alăptat fetița în parc, declarându-se mândră de atitudinea ei. ”Dacă vineri am fost la țară la bunici, azi am profitat de soare și am ieșit în parc.

Citeste si: Ana Maria, de 19 ani, s-a stins la o lună după ce a nascut. Ce au descoperit medicii in interiorul tinerei? Dumnezeu sa o odihneasca!

Maysa plângea, iar Dinu m-a întrebat: „Alăptezi aici?” I-am răspuns mândră: „Da, chiar aici! Pe banca aceea la soare. Și oriunde altundeva atâta timp cât ei ii este foame și are nevoie de mine!””, a scris mândră Deea, care a postat și câteva imagini de la locul ”faptei”.

Citeste si: UNDE VA FI ÎNMORMÂNTATĂ ALEXANDRA MĂCEŞANU

Un adevărat scandal mediatic a născut acum câteva luni apariția unor fotografii cu Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, în timp ce vedeta tv o alăpta pe Petra în public.