Deea Maxer a alăptat pentru prima oară în public! Uite ce loc a ales! „Pe bancă, la soare” Cum au reacţionat cei din jur…

Soția lui Dinu Maxer și-a alăptat fetița în parc, declarându-se mândră de atitudinea ei.

Nu rata stirea zilei! Helmuth Duckadam in doliu. Anunţul facut chiar de el: „Din păcate, de azi nu am să-l mai pot ţine în braţe”

Soția lui Dinu Maxer și-a alăptat fetița în parc, declarându-se mândră de atitudinea ei. ”Dacă vineri am fost la țară la bunici, azi am profitat de soare și am ieșit în parc.

Citeste si: Ana Maria, de 19 ani, s-a stins la o lună după ce a nascut. Ce au descoperit medicii in interiorul tinerei? Dumnezeu sa o odihneasca!

Maysa plângea, iar Dinu m-a întrebat: „Alăptezi aici?” I-am răspuns mândră: „Da, chiar aici! Pe banca aceea la soare. Și oriunde altundeva atâta timp cât ei ii este foame și are nevoie de mine!””, a scris mândră Deea, care a postat și câteva imagini de la locul ”faptei”.

Citeste si: UNDE VA FI ÎNMORMÂNTATĂ ALEXANDRA MĂCEŞANU

Un adevărat scandal mediatic a născut acum câteva luni apariția unor fotografii cu Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, în timp ce vedeta tv o alăpta pe Petra în public.

DISTRIBUIE ARTICOLUL
Loading...

Avram

Fondator la ytb.ro din anul 2018, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.