De ce nu plange mama Alexandrei Macesanu, fata rapita de Gheorghe Dinca in urma cu mai bine de doua luni

Teodora, mama Alexandrei Macesanu, a fost in ultima perioada, prezenta mai mult in spatiu public, pentru a vorbi despre fata ei.

Mama Alexandrei Macesanu s-a dovedit o femeie puternica, a participat de cateva ori la emisiuni tv, dar de multe ori a aparut in live-urile lui Alexandru Cumapanasu, unchiul Alexandrei.

De fiecare data, mama Alexandrei Macesanu a spus ca ea nu crede ca fiica ei este moarta, ca o asteapta in fiecare zi sa intre pe poarta si sa o imbratiseze.

Teodora Macesanu, o femeie simpla dintr-o localitate de langa Caracal, a impresionat pe toata lumea si prin modul in care isi exprima parerea. Ceea ce insa a socat pe multi este faptul ca mama Alexandrei Macesanu, desi nu stie nimic de fiica ei de mai bine de doua luni, nu plange decat rareori.

Zilele trecute, mama Alexandrei Macesanu a povestit si de ce nu plange.

”Eu vreau sa-i transmit copilului meu putere, ca sa reziste acolo unde e. Vreau sa ma vada puternica. Eu, daca lesin aici de plans, nu o sa o ajut. Spun asta ca sa inteleaga toata lumea de ce sunt asa.

Daca m-as tavali plangand aici, asa cum vor unii, nu as face decat sa le dau lor satisfactie. In plus, eu am un copil acasa care sufera. Ce ar insemna sa ma vada cea mica tot timpul plangand? O fac atunci cand nu e ea acasa”, a marturisit recent Teodora Macesanu, mama Alexandrei.

Alexandra Macesanu a fost rapita de Gheorghe Dinca, la finalul lunii iulie. Barbatul a marturisit la scurt timp dupa ce a fost prins ca ar fi ucis-o pe tanara de 15 ani, pe care apoi ar fi ars-o intr-un butoi din curtea locuintei sale din Caracal. Parintii Alexandrei Macesanu sustin ca Dinca minte, el nu este ucigasul, iar fara lor este victima traficului de persoane.

sursa: wowbiz.ro

DISTRIBUIE PE: