De ce a murit, de fapt, cântăreața Carmen Lela, la 38 de ani: ”Crunt, crunt, crunt”

Dezvăluiri cutremurătoare despre moartea cântăreței Carmen Lela. Artista s-a stins fulgerător, la doar 38 de ani, în Belgia
Moartea lui Carmen

Lela, o tânără cântăreață din Moldova, a produs o durere profundă în rândul celor care au cunoscut-o.

Cântăreața a murit departe de țara ei, în Belgia, iar FANATIK are toate detaliile. Problemele cu ficatul au fost cele care i-au pus capac, familia pregătindu-se astăzi pentru înmormântare.

Lucia, sora artistei, a dezvăluit, pentru FANATIK, că starea Lelei s-a înrăutățit brusc, peste noapte, iar medicii belgieni au făcut tot ce se putea pentru a o repune pe picioare. Din nefericire, deși s-a găsit un ficat compatbil cu organismul ei, adus din Austria, lupta cântăreței a încetat.

Artista avea insuficiență hepatică galopantă
Trecerea în neființă a artistei a fost una fulgerătoare, după cum sora ei, cu nod în gât, ne-a povestit. „Din păcate, totul s-a întâmplat extrem de rapid, adică m-a sunat prietenul ei și plângea prin telefon.

L-am întrebat: `Păi ce s-a întâmplat?`; `Păi nu, că a vărsat Carmen de două, trei ori, nu s-a mai putut ține pe picioare. Au sunat la

Ambulanță, ăia ziceau `Dar voi doar pentru niște vărsături sunați, nu vă e rușine?`. Soră-mea e în Belgia, nu în România.

Mă rog, au trimis într-un final ambulanță contracost. A ajuns la spital, s-a constatat că nu îi funcționa bine ficatul.

Avea insuficiență hepatică galopantă. Imediat au căutat, de urgență, să-i facă transplant de ficat, fă demersuri pentru ficat.

A venit un ficat din Germania, dar n-a fost compatibil și a mai stat așa încă vreo două zile, nici nu mai știu dacă o zi sau două, dar a fost crunt, crunt, crunt!”, a dezvăluit sora lui Carmen Lela, pentru FANATIK.

S-a găsit un ficat compatibil din Austria, dar a fost prea târziu
Ulterior, a ajuns un ficat pentru cântăreață, din

Austria, însă era destul de slăbită, cu toate că organul era, de data asta, compatibil. Timp de nouă ore s-a chinuit femeia după ce a fost băgată în operație.

Toate eforturile medicilor din Antwerp au fost, din nefericire, în zadar. Sora cântăreței din Bacău ne-a spus că până și doctorii, profesori universitari belgieni, au zis că nu s-au mai confruntat cu așa ceva niciodată.

„A mai ajuns apoi un ficat și abia în ziua ei de naștere, zi în care e și ziua fetei mele, i-a ajuns ficatul. Pe la vreo 5 dimineața, pe 20 ianuarie, a ajuns ficatul din Austria și au băgat-o direct în operație.

Surprinzător, a fost compatibil, doar că deja înainte de a-i ajunge nu știu, nu mă pricep la termeni medicali, ni s-a zis că deși va reuși operația va fi nevoie să i se amputeze piciorul. N-am înțeles ce legătură avea una cu alta.

Doar o zi a putut sta fără să fie intubată, că de a doua zi a intubat-o. Ea avea deja și insuficiență respiratori, am înțeles că transplantul era pentru binele ei, dar era târziu. Ea deja era în stare critică.

A fost sumbru… Totul s-a întâmplat așa de rapid, până și medicii de acolo au zis că n-au întâlnit așa ceva în 30 de ani. Ea fizic cedase, deși au ținut-o la aparate, dar nu știu cum de a putut fi ținută și la aparate.

A fost supusă apoi la transplant, dar era la mintea cocoșului că n-avea cum să reziste… De la 5.00 dimineața până la 14.00 când s-a constatat decesul, gândiți-vă cât s-a luptat sora mea și cât au luptat și medicii”, ne-a mai spus Lucia.

Carmen Lela a lăsat în urmă trei copii. Mezinul avea doar doi anișori
Nu se știe, deocamdată, când va ajunge trupul cântăreței în țară. Totul depinde de când se va finaliza autopsia la spital. Sora lui

Carmen ne-a declarat că familia intenționează, dacă certificatul de deces e gata la timp, să o conducă pe ultimul drum sâmbătă, 27 ianuarie. Înmormântarea va avea loc la Bacău.
Sora artistei ne-a mai spus că Lela a avut o viață foarte dură. Ea și frații ei au fost despărțiți de mici, însă de când s-au reîntâlnit, de la vârsta majoratului, au fost nedespărțiți.

Lucia ne-a mai spus că durerea pricinuită de moartea lui Carmen este și mai mare pentru cei trei copii lăsați în urmă de vedetă: o fată de 17 ani, un băiat de 12 și un băiețel care recent a făcut 2 anișori.

DISTRIBUIE PE: