Daniela Cușnir, tânăra căntăreață de 24 de ani și-a pierdut viața într-un tragic accident la Dărmănești

O tânără și talentată cântăreață de doar 24 de ani și-a pierdut viața luni dimineață, într-un tragic accident petrecut în comuna Dărmănești. Daniela Cușnir, din satul Călinești, era pasageră într-un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, care a pierdut controlul asupra direcției, după ce, conform declarațiilor acestuia în fața polițiștilor, ar fi adormit la volan.

Toate încercările medicilor ajunși la fața locului de a o readuce în simțiri pe tânăra de 24 de ani au fost zadarnice, aceștia declarînd decesul.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 07.00. Printr-un apel la 112, la ora 07.05 a fost solicitată intervenția pompoierilor și a echipajelor de ambulanță. În timp ce se deplasa pe drumul județean DJ 209D la volanul unui autoturism Audi, un tânăr de 19 ani din satul Măriței al comunei Dărmănești a pierdut controlul direcției și a părăsit șoseaua, acroșând un autoturism parcat pe un podeț. În urma impactului cu acesta, autoturismul condus de tânăr a fost proiectat frontal într-un alt podeț din beton și s-a oprit într-un alt autoturism parcat pe cel de-al doilea podeț.

Daniela Cușnir, tânăra de 24 de ani, aflată lângă șofer, a suferit traumatisme multiple.

La fața locului a fost solicitată intervenția pompierilor militari, care s-au deplasat cu două autospeciale și o ambulanță SMURD, în sprijinul lor venind și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. La sosirea acestora Daniela Cușnir se afla în stop cardiorespirator, astfel că personalul medical a început manevrele de resuscitare. În ciuda tuturor eforturilor făcute de medici și personalul sanitar al echipajelor sosite la locul accidentului, femeia nu a mai putut fi salvată, fiind declarat decesul acesteia.

Tânărul de la volan era conștient. El a fost testat cu aparatul etilotest și a fost transportat apoi la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei reale. Întrebat despre modul în care a avut loc accidentul, tânărul le-a declarat polițiștilor că a adormit la volan. Polițiștii fac cercetări în continuare în cadrul unui dosar penal deschis pentru ”ucidere din culpă” și ”vătămare corporală din culpă”.

Daniela Cușnir, tânăra de 24 de ani moartă în tragicul accident, era interpretă de muzică popular și câștigase un prestigios concurs de folclor. Ea se remarcase de la o vârstă fragedă și a luat un important trofeu încă de la prima  apariție a ei pe scenă, în luna martie a anului 2011, la doar 14 ani. Ea își dorea mult o carieră muzicală, însă tragicul accident de astăzi i-a frânt aripile mult prea devreme.

DISTRIBUIE PE: