Daniel Dines, cel mai bogat român, va deveni tătic din nou! Iubita de la „Bravo ai stil” este gravidă

Iuliana Doroftei, iubita lui Daniel Dines, are o veste uriașă pentru Fondatorul UiPath. Cel mai bogat om din România are parte de mari surprize în aceste zile delicate!

Daniel Dines va deveni tată pentru a doua oară
Iuliana Doroftei, partenera lui Daniel Dines, așteaptă un copil. Astfel, fondatorul UiPath se pregătește să devină tată pentru a doua oară, conform unor informații publicate de cancan.ro.

Iuliana Doroftei, partenera lui Daniel Danies, așteaptă un copil. Fondatorul UiPath se pregătește să devină tată pentru a doua oară, însă nu cu fosta lui parteneră oficială, ci cu noua sa iubire, cu care pare să trăiască o poveste de dragoste discretă.

Miliardarul intenționează să-și recunoască public relația cu fosta câștigătoare a show-ului „Bravo, ai stil!” și să-și asume responsabilitatea pentru viitorul copil.

Situația triunghiului amoros este una delicată. Iuliana Doroftei este însărcinată. Viața personală a miliardarului este complicată și de faptul că soția sa nu manifestă intenția de a renunța la relația lor.

În același timp, amanta sa așteaptă divorțul pentru a oficializa relația cu ea. În plus, există presiunea de a construi o familie cu noul membru care urmează să sosească pe lume în curând.

Iuliana Doroftei va naște în primăvara anului viitor
Iuliana Doroftei a făcut marele anunț pe rețelele de socializare. Aici, ea a sugerat că va naște în primăvară. Totodată, pe Instagram, ea a arătat fanilor o poză în care o putem vedea pe un iaht. Tânăra poartă un costum de baie din două piese.

Unii dintre admiratorii săi au remarcat că Iuliana Doroftei, partenera lui Daniel Dines, a câștigat câteva kilograme în ultimele luni și au întrebat dacă nu a apelat și la implanturi mamare.

Iuliana Doroftei a respins categoric ultima speculație, dar în ceea ce privește schimbarea în greutate, a transmis un mesaj care sugerează cu fermitate că, într-adevăr, așteaptă un copil.

„Întotdeauna voi fi sinceră cu urmăritorii mei. În pozele vechi de pe feed aveam 48, maxim 50 kilograme, acum am 56-57, e normal să se pună peste tot. Nu aș avea de ce să nu recunosc dacă îmi pun implanturi”, a scris Iuliana Doroftei.

DISTRIBUIE PE: