Dani Mocanu spala pe jos cu Jador de la ‹‹Puterea Dragostei››

Celebrul manelist Dani Mocanu recunoaste ca si-ar dori sa mearga, ca si concurent, la „Puterea Dragostei”, cu atat mai mult cu cat este in cautarea unei iubite, artistul simtind nevoia, de ceva vreme incoace, de un „suflet cald” pe care sa il aiba alaturi.

Intr-un interviu exclusiv acordat reporterilor WOWbiz.ro, Dani Mocanu a recunoscut ca se gandeste la modul cel mai serios, pentru prima oara in viata lui, sa se implice intr-un proiect TV.

Normal, cum este un barbat care isi doreste sa se implice intr-o relatie cu una – sau mai multe domnisoare – Dani Mocanu considera „Puterea Dragostei” show-ul perfect in care sa se implice.

„Daca tot am spus ca sunt in cautarea unei relatii, cred ca as merge la „Puterea Dragostei”! Sincer, am urmarit putin emisiunea si sunt cateva fete dragute! Chiar daca imi place cineva, nu am cum sa spun acum…”, a spus Dani Mocanu. Mai mult decat atat, cum in casa „Puterea Dragostei” ar avea un rival in ceea ce priveste muzica, pe Jador, un manelist care acum este la moda, Dani Mocanu a explicat ca mai putin experimentatul cantaret nu reprezinta, sub nicio forma, un pericol pentru el. „Nu, nici nu vreau sa deschid subiectul despre altii. Cu mine nu exista concurenta cu nimeni, eu sunt eu!”, a spus, increzator in sansele sale de a convinge fetele din casa „Puterea Dragostei” ca este mult mai „puternic” decat Jador.

De altfel, Dani Mocanu a recunoscut in premiera pentru WOWbiz.ro ca vrea o iubita, chiar daca nu isi face planuri de insuratoare. „De o buna perioada de timp, sunt singur. Mi-a fost bine asa, sa zic… Mi-e bine si acum, dar, parca, imi mai e dor sa simti o caldura sufleteasca, de care avem nevoie toti. Din acest motiv am postat anutul ca imi caut o iubita. (…) Nu neaparat e vorba de o relatie stabila, daca am postat pe profilul meu pe Facebook ca sunt in cautare de o gagica, asta nu inseamna ca vreau neaparat sa ma insor. Nu, vreau si eu o gagica, sa fiu si eu, ca tot omul, bine. (…) Sa fie supusa… atat… Bine-inteles, o femeie frumoasa, e nevoie de o femeie frumoasa. In general imi plac blondele… Cu fundul mare…”, a explicat Dani Mocanu, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

DISTRIBUIE PE: