Dana Nălbaru, Criticată Din Nou De Fani Pentru Felul În Care Arată: „Ce Rău Arăți…”

Dana Nălbaru a fost mereu o femeie frumoasă și o artistă extrem de talentată. Toți i-am fredonat melodiile și i-am admirat frumusețea sau ochii albaștri.

A renunțat însă la carieră pentru a se dedica familiei și să aibă grijă de copiii ei și pare extrem de fericită . Însă, unii fani par să nu o ierte că nu se mai afișează ca pe vremea când era persoană publică, mereu aranjată și coafată, și o critică dur.

E soția lui Dragoș Bucur și o femeie extrem de talentată, frumoasă și iubitoare, însă se pare că mulți fani de ai ei nu acceptă faptul că vrea să se afișeze simplu, ca o femeie normală, fără filtre și fără machiaj, ci nu ca o persoană publică, pusă mereu la patru ace și machiată excesiv.

În loc să-i aprecieze frumusețea, unii țin să o critice dur pentru faptul că se afișează așa. Și în ciuda faptului că are doar 44 de ani, mulți îi spun că arată mult mai bătrână, pentru că nu mai are grijă de ea.

„Ce batrana esti la față…”, ” Ce rau arati… Ai îmbătrânit vizibil. Arati de 50 ani. O doamne”,„ Doamne, ce ai îmbătrânit. De nerecunoscut”, „Bun, mamica, am inteles! Modesta, am inteles, dar macar putin aranjata…”, i-au comentat câțiva fani, însă au fost alții care i-au sărit imediat în apărare.

„Naturală și frumoasa! Fără filtre horror și operații și mai și!! Te iubim!”, „ Ești superbă”, ” Ești frumoasă oricum, și cu zâmbet și fără”, „Esti tu obisnuita cu botoxate, injectate cu acid hialuronic, tunate, de aia”,

„Arata cum ar arata natural orice femeie trecuta de 43 de ani, fara filtre si injectii etc, o femeie care nu e superficiala, nu se va teme de trecerea timpului. Cea mai mare problema ptr un om superficial este sa accepte ca oricine imbatraneste”, au spus imediat fanii.

DISTRIBUIE PE: