Cumpănașu a cerut înregistrările de la 112, în care polițiștii îi vorbesc Alexandrei, de sus, cu ”domn’șoară”! Parlamentarii spun că ”ele vor stârni revolta publică”! arii spun că ”ele vor stârni revolta publică”!

Cum fata era minoră, familia era cea care le cerea, chiar dacă era ar fi fost în viață. Rămâne de văzut dacă STS le va da unchiului sau va aștepta o cerere de la părinți. ”Le vom oferi cu celeritate”, a spus un oficial al STS pentru Libertatea.

Înregistrările au fost ascultate de către parlamentari, la audierea de azi a șefului interimar al STS, iar cei din sală au fost absolut șocați, potrivit propriilor caracterizări.

”Este absolut îngrozitor, înainte de orice, felul în care i-au vorbit victimei! Nu au sfătuit-o cu nimic, sunt momente în care nu o cred și nu o iau în serios. Îi vorbesc superior, de sus, cu ”domnșoară””, a povestit unul dintre parlamentarii stupefiați, pentru Libertatea.

Alt parlamentar susține că ”în loc să-i spună ce să facă, ce opțiuni are, ei o chestionau, ca să verifice dacă povestea e reală.

Este evident că nu o credeau”. Din înregistrări se aude o voce calmă a Alexandrei, la început, chiar dacă rostea cuvintele printre lacrimi, dar tonul ei devine tot mai precipitat pe măsură ce realiza că nu este crezută.

Dialogurile dintre victima răpită și oficialii statului, fie că e vorba de polițiști sau operatori, sunt atât de oribile încât unul dintre parlamentari a spus că dacă vor apărea ”vor stârni revolta publică”!

CLICK AICI CA SA CITESTE CONVERSATIA DINTRE 112 SI ALEXANDRA.

DISTRIBUIE PE: