Cum Sună Vocea Andreei Tonciu! Vedeta A Filmat Un Videoclip, Iar Rezultatul Este WOW

Andreea Tonciu a filmat un videoclip alături de un cunoscut artist. Cum sună vocea ei.

După ani de zile în care a stat departe de lumina reflectoarelor, Andreea Tonciu a revenit, de data aceasta într-o postură surprinzătoare pentru fanii săi.

Fosta asistentă TV s-a apucat de cântat, alături de artistul Nikolaos Papadopoulos. Cei doi au încărcat pe YouTube prima lor piesă împreună.

La fel ca multe alte vedete care au apărut în videoclipuri, și Andreea Tonciu și-a dorit acest lucru, iar fanii săi o pot asculta timp de câteva minute în piesa „Ce faci”.

Vedeta a ales pentru acest videoclip o rochie extrem de sexy, ca în vremurile care au consacrat-o, iar fanii au putut observa cât de bine arată.

Nikos a devenit extrem de cunoscut în România după ce a început să cânte la bouzouki cele mai cunoscute piese românești. De ani de zile, artistul s-a stabilit în România, unde cântă atât piese grecești, cât și piese românești.

„Românii iubesc cultura grecească, iar Constanța are ceva special, poate și pentru faptul că e clădită pe bazele unei colonii grecești”, a spus Nikos în cadrul unui interviu. sursa:wowbiz

DISTRIBUIE PE: