Cum și-a început Anamaria Prodan cariera de succes? Impresara are la bază studii absolvite în România: ,,Am zis că nu lucrez pentru nimeni. Tatăl meu mi-a zis de mică: «Dacă ești deșteaptă, alții trebuie să te urmeze!»”

Soția lui Laurențiu Reghecampf a pornit de jos, însă a reușit să clădească un adevărat imperiu al afacerilor.

Toată lumea cunoaște succesul Anamariei Prodan, însă puțini știu, de fapt, cum a ajuns celebra impresară să strângă o avere impresionantă din afaceri. Cu toate că bazele carierei și le-a pus în America, soția lui Reghecampf a terminat studiile în România și a urmat mai multe ramuri până și-a dat seama ce o pasionează cu adevărat.

Anamaria Prodan a studiat Filologia și Dreptul

Sexy-impresara a absolvit Liceul de Filologie-Istorie „Zoia Kosmodemianskaia” din București, însă mai departe Anamaria Prodan a ales să se înscrie la Facultatea de Drept și Relații Internaționale.

Mai mult, soția lui Reghe a avut și câteva înclinații artistice, asemenea mamei ei, pentru că a studiat pianul timp de 15 ani, înainte să devină agent FIFA.

Cât despre locul unde și-a pus bazele carierei, fiica Ionelei Prodan a recunoscut că în America a învățat cu adevărat secretul unei afaceri de succes și a fost puternic susținută de tatăl ei, care a încurajat-o mereu să fie independentă:

„Eu am avut marele noroc să pot pleca din România pe timpul lui Ceaușescu.

Eram și la 17-18 ani. Când a venit Revoluția, eu deja plecasem dinainte. Începuturile mele au fost în America. Acolo am învățat business, dar singură, eu am început singură.

Am zis că nu lucrez pentru nimeni. Tatăl meu mi-a zis de mică: «Dacă ești deșteaptă, alții trebuie să te urmeze!». Am început cu un business amuzant. Am cumpărat mașinuțe din alea de băgai 20 de cenți și cădeau bomboane. Luam o pungă de bomboane, gândește-te câte bomboane sunt într-o pungă. Dădeam pe ea cam 2 dolari. Pentru 25 de cenți, picau 5 bombonele. Dacă nu am dezinfectat la aparatele alea… că nici nu voiam să angajez pe nimeni.”, a declarat Anamaria Prodan.

Când a început munca Anamariei Prodan să dea roade?
Anamaria Prodan a recunoscut că a muncit foarte mult pentru tot ceea ce a obținut în viață, însă pe parcursul dezvoltării ei profesionale nu a avut parte doar de reușite.

Soția lui Reghe a mărturisit că abia la 23 de ani a început să culeagă roadele efortului depus, chiar dacă până atunci a trecut prin multe eșecuri:

„Eu am încercat foarte multe afaceri. Pe vremea aia mi se părea că pot să merg cu avionul pe stradă. Și mi se părea că tot ce fac eu este bine. Până m-am lovit de câteva ori, am avut cucuie în frunte. Prima afacere profitabilă am avut-o la 23 de ani. Atunci am început să câștig bani. Dar munceam ca dracii ăia mari.”, a mai spus impresara, potrivit sursei amintite.

DISTRIBUIE PE: