Cum se pregătesc de sărbători, Laurențiu Reghecampf și iubita lui. Poză de familie lângă bradul de Crăciun

Laurențiu Reghecampf trăiește o poveste de iubire cu o tânără care îi va dărui un copil. De când s-a aflat că sunt împreună, toată lumea a vrut să-i vadă și să le afle povestea, însă ei au fost extrem de discreți. Antrenorul de fotbal a preferat să-și țină relația departe de ochii și urechile curioșilor. Acum, în prag de sărbători, cei doi îndrăgostiți au realizat o ședință foto lângă bradul de Crăciun.

Reghe și iubita lângă bradul de Crăciun

Antrenorul de fotbal și iubita lui au acceptat invitația Fanatik de a realiza împreună o ședință foto lângă bradul de Crăciun. Aceasta este prima apariție oficială în public a cuplului care așteaptă un copil.

Îmbrăcați festiv, Laurențiu Reghecampf și Corina s-au sorbit din priviri, s-au complimentat reciproc și au colaborat cu fotograful astfel încât rezultatul final să fie perfect.

Reghe și iubita lui vor deveni părinți în doar câteva luni. Sunt emoționați și nerăbdători să-și cunoască bebelușul.

Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense, a spus Corina pentru Fanatik.

Laurențiu Reghecampf a declarat, pentru aceeași sursă, că este un bărbat împlinit pentru că iubita lui este cea lângă care el simte că este iubit.

Cum se pregătesc de sărbători, Laurențiu Reghecampf și iubita lui. Poză de familie lângă bradul de Crăciun

Antrenorul Craiovei a spus că va face tot ce îi stă în putință pentru a avea grijă de iubita lui și de copilul pe care îl așteaptă împreună. Reghe este decis să-și protejeze familia.

Laurențiu Reghecampf – tată pentru a treia oară

Laurențiu de Reghecampf radiază de fericire. Anul 2023 îi va aduce antrenorului de fotbal o mare bucurie. Reghe va deveni din nou tată. Iubita lui așteaptă un copil, iar pentru amândoi, emoțiile sunt mari. Reghe mai are doi băieți: pe Luca și pe Laurențiu Jr.

Din informațiile apărute în spațiul public, se pare că iubita lui Reghecampf așteaptă un băiețel.

DISTRIBUIE PE: