Cum s-a îmbrăcat si cum s-a coafat Oana Roman la nunta Adelinei Pestrițu. A avut două ținute.

Oana Roman a strălucit la nunta Adelinei Pestrițu. Fiica fostului premier Petre Roman a avut și ea două ținute, la fel ca mireasa. Una dintre ținute a fost gândită pentru ceremonia religioasă purtată la biserica de pe Calea Dorobanților, iar cealaltă pentru petrecerea cu ștaif care a urmat după cununie.

Oana Roman, într-o ținută verde turcoaz la petrecerea de la nunta Adelinei Pestrițu

Oana Roman a ales o rochie cu o cromatică interesantă pentru ținuta din timpul zilei, de la biserică. A optat pentru o rochiță viu colorată surprinzând lumea, căci majoritatea vedetelor aleg rochii sobre pentru ceremonia religioasă. Oana a îndrăznit și cu rochia de seară.

A optat pentru verde turcoaz, iar un indiciu că va purta turcoaz la petrecere l-a dat cu fotografia postată la prânz de la salonul de înfrumusețare, unde purta o tunică în aceeași nuanță.

Cum s-a îmbrăcat Oana Roman la nunta Adelinei Pestrițu. A avut două ținute. FOTO

Oana și-a lăsat coada de păr falsă pusă astăzi și machiajul decent. La marea petrecere a vedetei au fost așteptate multe celebrități.

Din start s-au anunțat câteva nume sonore din muzica românească. Așadar, vor cânta, printre alți invitați de seamă, Maria Dragomiroiu și Elena Gheorghe, după cum chiar Adelina Pestrițu a dezvăluit.

Oana, apreciată, Adelina, mireasa, criticată

Dacă Oana Roman a cam nimerit-o cu rochia pe care a ales-o, având o culoare plăcută ochiului, mireasa a fost criticată dur pe Internet și nu din cauza rochiei ori a coafurii, ci din cauza tatuajelor. Pentru foarte mulți fani, tatuajele la vedere nu oferă cea mai plăcută imagine pentru o mireasă.

Cum s-a îmbrăcat Oana Roman la nunta Adelinei Pestrițu. A avut două ținute. FOTO

„Tatuajele strică tot aspectul. Degeaba este rochia superbă dacă ești plină de tatuaje”, „Rochia e drăguță, dar de la cineva preocupat de modă mă așteptam la ceva mult mai original. Tatuajele, nsă, strică foarte mult. Dau un aspect grosolan. O masculinizează. Tatuajele transmis ceva, au impact vizual. În cazul ăsta par făcute sub impulsul momentului”, sunt câteva din comentariile răutăcioase ale celor care au văzut pozele de la nuntă.

DISTRIBUIE ARTICOLUL
Loading...

Avram

Fondator la ytb.ro din anul 2018, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.