CUM S-A AFIȘAT RALUCA PASTRAMĂ LA PRIMELE ORE ALE DIMINEȚII, ÎN POSTURA DE FEMEIE SINGURĂ

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat, iar cei doi au rămas în relații amiabile de dragul fetițelor pe care le au împreună. Cei doi își continuă viața, iar bruneta a ”îmbrățișat” statutul de femeie singură.

Au fost unul dintre cele mai longevive și sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Din păcate, însă… după aproape nouă ani de căsnicie, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Cele două fetițe ale lor au rămas la domiciliul mamei, iar Pepe locuiește singur.

Raluca Pastramă își vede în continuare de viața ei. Bruneta a publicat, pentru prima oară de la divorț, o fotografie pe contul ei de Instagram. La primele ore ale dimineții, fosta soție a lui Pepe și-a făcut un selfie în oglindă. Îmbrăcată casual, cu o fustă în pliuri, o maletă neagră și palton, Raluca Pastramă pare pregătită să o ia de la zero și să înceapă o nouă viață.

Raluca Pastramă ”îmbrățișează” statutul de femeie singură

Raluca și Pepe au divorțat la notar

În ciuda faptului că toată lumea spera la o împăcare, lucrurile au luat o altă turnură. Pepe și Raluca au ajuns luni, 8 februarie, în fața notarului pentru a divorța. După aproape nouă ani de căsnicie, cei doi au decis să se înțeleagă și să gestioneze situația matur, de dragul fetițelor pe care le au împreună.

“Acte! Nu e așa simplu! – (n.r.: a răspuns după ce a fost întrebat de ce a durat atât de mult) – Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus! E foarte bine. E bine că nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles!”, a declarat Pepe după ce a semnat actele de divorț, conform spynews.ro.

DISTRIBUIE PE: